Potvrđen spin-off serije ''Face'' s Ginom Torres u glavnoj ulozi - Sapunice | Sapunice

Utorak 17. 10. 2017.

suits-e039d0f6c92ec45448b04b2473e38dde_view_article_new

Potvrđen spin-off serije ”Face” s Ginom Torres u glavnoj ulozi

Prije nekoliko dana potvrđeno je kako će popularne ”Face” dobiti svoj spin-off. Serija koja se emitira od 2011. godine vrlo je brzo stekla vojsku obožavatelja. I premda ni u sedmoj sezoni, koja se trenutno emitira, nimalo ne gubi na popularnosti, producenti smatraju kako je vrijeme za nova uzbuđenja.

Nova serija, zasad nepoznatog naziva, bazirat će se na liku Jessice Pearson, moćne odvjetnice koju igra Gina Torres. Nakon što se Jessica iz New Yorka preseli u Chicago, naći će se u središtu brojnih afera i kriminala.

Iako će se novi projekt bazirati na njezinu liku, autori su obećali kako će se u gostujućim ulogama vrlo često naći dobro nam znani likovi, poput Gabriela Machta, Patricka J. Adamsa, Meghan Markle ili Sare Rafferty, što dokazuje kako će Jessica i dalje nastaviti suradnju s odvjetničkim uredom Pearson-Specter.

Osim Gine Torres, ostali protagoniosti još nisu poznati, no ne bismo trebali imati puno razloga za brigu jer će na novoj seriji raditi ista ekipa koja je zaslužna za omiljene ”Face”.

Pripreme za seriju koja će se snimati u Chicagu kreću krajem studenog.

Gina Torres prepoznatljivo je lice serije ”Face” od prve sezone, a istaknula se i ulogama u serijama kao što su ”Hannibal”, ”Alias” te ”Zakon i red”.

Dok nestrpljivo čekamo nove detalje, Ginu Torres gledajte u seriji ”Face” od ponedjeljka do petka te nedjeljom u kasnovečernjem terminu na RTL2.

Komentari