Povratak - Sapunice | Sapunice

Povratak

( Rosso San Valentino )

ross

ZEMLJA PROIZVODNJE: Italija

GODINA PROIZVODNJE: 2013

PRODUKCIJA: RAI

BROJ EPIZODA: 6

REDATELJ:

AUTOR: Eleonora Andreatta

http://www.fiction.rai.it/dl/RaiFiction/raifiction.html

Sadržaj serije

Laura Argenti ima jedinstveni talent, a taj je da zna prepoznati svaku vrstu parfema i mirisa, a upravo zahvaljujući tom “daru” uspije se zaposliti u Danieliju, prestižnoj kozmetičkoj tvrtki, kako bi se ponovno napravio poznati parfem Rosso San Valentino.

Serija ‘Povratak’ priča je o velikoj ljubavi između Laure (Alexandra Dinu), mlade romantične junakinje koja se bori protiv mnogih problema i živi svoj život užurbano i odlučno i Giovannija (Luca Bastianello), fascinantnog i sjajnog nasljednika poznate kozmetičke tvrtke Danieli.

Dvoje mladih koji dolaze iz potpuno različitih svjetova, a koje je privukla neodoljiva privlačnost, morat će se boriti zajedno protiv svih kako bi njihova ljubav pobijedila, počevši od Sofije (Lorena Cacciatore), obećane Giovannijeve supruge.

Dvoje glavnih glumaca upoznat će se upravo zbog parfema Rosso San Valentino, koji se već dugo ne proizvodi, a sada ga se želi nanovo stvoriti.

Kako se kaže u svijetu parfema, Laura je “Nos”: ima izniman talent da može prepoznati, zapamtiti, izabrati i pomiješati mirise i arome kako bi dobila nove, jedinstvene mirise, a sve je to naslijedila od svojega oca. Kada mu zdravlje naglo postane ozbiljno narušeno, Laura napušta svoj posao u Parizu i vraća se u Liguriju da mu pomaže.

Nakon njegove smrti, Laura upita Guida Danielija (Andrea Giordana), direktora istoimene tvrtke, da je zaposli kako bi ponovno stvorila poznati parfem Rosso San Valentino i sprala ljagu s očeva imena koji je nekada davno nepravedno dobio otkaz u Danieliju jer je bio nepravedno optužen za jedan incident koji se dogodio u tvrtki.

Povratak kući natjerat će glavnu glumicu da se suoči s duhovima iz prošlosti i da se uhvati ukoštac s jednom velikom tajnom.

Laurin dolazak i Giovannijev povratak, nakon provedenog vremena u inozemstvu, poremetit će ravnotežu u tvrtki, ali i živote cijele obitelji Danieli. Na iznenađenje svih, Guido odluči imenovati Giovannija potpredsjednikom tvrtke, a Giorgio, stariji sin, pobijesni zbog toga i odluči se svima osvetiti. Zavjera je osnovana od strane Lorenza Da Varana (Simon Grechi), koji protiv Danielijevih uvijek ima neki zlobni plan, i Darije (Elisabetta Pellini), ljutite i manipulativne Giorgiove supruge, spremne na sve samo da ne izgubi sve svoje privilegije.

 

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Laura Argenti

Alexandra Dinu

Laura Argenti

epis-3-foto-P.-BRUNI-n°3680

Laura ima jedan posebni talent: može prepoznati svaki tip parfema i mirisa kako bi stvorila nove, jedinstvene arome. Ona je ona osoba koju u svijetu parfema zovu “Nos”, a riječ je o daru koji je naslijedila od svojeg oca – on joj je i prenio ljubav prema tom poslu. Riječ je o odlučnoj djevojci s nepokolebljivom vjerom u budućnost i golemom voljom za otkrivanjem istine. Ona je romantična junakinja koja se bori protiv svih poteškoća i živi svoj život užurbano i odlučno. Nakon očeve smrti odluči napustiti svoj posao i Pariz te se vrati u Liguriju. Zaposli se u tvrtki Danieli kako bi parfem Rosso San Valentino bio ponovno napravljen i kako bi osvjetlala obraz svojega oca koji je u prošlosti nepravedno bio optužen da je prouzročio stravični incident u Danieliju.

Giovanni Danieli

Luca Bastianello

Giovanni Danieli

giovanni

Fascinantni i sjajni nasljednik prestižne kozmetičke kompanije iz Ligurije Giovanni mlađi je sin Guida Danielija. Nakon studija u Sjedinjenim Američkim Državama vraća se u Liguriju kako bi se oženio Sofijom, ali će susret s Laurom neočekivano promijeniti tijek njihove priče. Giovanni će pokazati kako ima baš prave sposobnosti i odlučnost potrebne za vođenje tvrtke uz očevu potporu.

Guido Danieli

Andrea Giordana

Guido Danieli

guido

Guido Danieli osnivač je i predsjednik kompanije Danieli. Riječ je o čovjeku iz nekih prošlih vremena koji je zahvaljujući kozmetici stvorio svoje carstvo, a upravo je njoj, ali i svojoj obitelji, posvetio čitav život. U lovu na profit, Guido nikada nije zanemario kvalitetu ni pravila pokazujući uvijek veliki interes za svoje zaposlenike. Guido je udovac i ima dva sina, Giorgia i Giovannija.

Lorenzo Da Varano

Simon Grechi

Lorenzo Da Varano

lorenzo

Lorenzo je smion i ambiciozan čovjek koji gaji snažnu odbojnost i želju za osvetom protiv obitelji Danieli. On je ustvari oduvijek uvjeren da je Guido Danieli dobro iskoristio očevo samoubojstvo u svoju korist, a do kojeg je došlo zbog njegova financijskog kraha. Iako je već godinama u tvrtki, skrivećki pokušava preuzeti kontrolu. U njegovoj prošlosti ima velikih tajni koje će on na bilo koji način pokušati prikriti, pa čak i povlačeći ekstremne poteze. Lorenzo je brat Giovannijeve zaručnice Sofije.

Daria Danieli

Elisabetta Pellini

Daria Danieli

daria

Giorgiova supruga Daria žena je vrlo snažne osobnosti i velike dražesnosti koje beskrupulozno upotrebljava kako bi ostvarila vlastite interese. Bivša glumica koja napusti zvjezdani svijet nakon udaje za Giorgia, no ne uspijeva se naviknuti na novu ulogu kućanice. Ima vrlo loš odnos s Flavijom, Giorgiovom kćeri iz prvog braka i potpuno je nezainteresirana za Giacomov odgoj za koji nije previše vezana i u hladnim je odnosima. Ratoborna i bijesna, imat će najvažniju ulogu u planu Lorenza Da Varana u uroti protiv Danijelijevih.

Giorgio Danieli

Paolo Romano

Giorgio Danieli

giorgio

Giorgio je najstariji sin obitelji Danieli. Oduvijek radi u obiteljskoj kompaniji i stalno pokušava dobiti očevo odobravanje. Riječ je o krhkom muškarcu bez vlastite osobnosti koji je vrlo podložan svojoj drugoj supruzi Dariji. Osim sa ženom Giorgio živi s adolescenticom Flavijom, svojom kćeri iz prvog braka, i malenim Giacomom. Dosta je ljubomoran na svojeg mlađeg brata Giovannija koji procvjeta nakon što njihov otac pokaže veći interes za njega. Ponižen, Giorgio se upusti u kovanje urote protiv kompanije.

Alberto Mariani

Toni Garrani

Alberto Mariani

alberto

Alberto je prijatelj Guida Danielija koji je s vremenom ušao u svijet kozmetike i osnovao vlastitu tvrtku. Sada čeka svoju veliku priliku da se etablira na tržištu i zbog toga je spreman na sve. Nakon što ga Daria zavede, toliko će se duboko uvući u Lorenzovu zavjeru protiv tvrtke Danieli da će izdati i povjerenje svog prijatelja Guida.

Sofia Da Varano

Lorena Cacciatore

Sofia Da Varano

sofia

Sofia je obećana buduća Giovannijeva supruga u kojeg je slijepo zaljubljena. Jako draga i dobra srca, Sofia ima posebni odnos s Guidom Danielijem, njezinim budućim tastom, koji je smatra kćeri koju nikada nije imao: on je, ustvari, njezin i Lorenzov zaštitnik otkad su ostali bez svog oca, Guidova najboljeg prijatelja. Radi u odjelu marketinga tvrtke Danieli i vrlo je uspješna.