Prave ljubavi - Sapunice | Sapunice

Prave ljubavi

( Amores verdaderos )

amores_verdaderos-2013b.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 2012

PRODUKCIJA: Televisa

BROJ EPIZODA: 183

REDATELJ:

AUTOR: Nicandro Díaz Gonzalez

http://television.televisa.com/

Sadržaj serije

Erika Buenfil, Eduardo Yañez, Eiza Gonzalez i Sebastian Rulli protagonisti su vrlo gledane telenovele Prave ljubavi , dok Marjorie de Sousa, Monika Sanchez, Guillermo Capetillo, Francisco Gattorno i Sherlyn Gonzalez glume glavne negativce.

Victoria Balvanera (Erika Buenfil) je kreativna direktorica Meta Imagen Internacional, najveće reklamne agencije u zemlji. Budući da je uspješna i moćna nekoliko je puta bila meta napada. U jednom od njih spašava je Jose Angel Arriaga (Eduardo Yanez), jednostavan čovjek sa sela i među njima se stvara emocionalna veza. Victoria i Jose Angel se bore sve vrijeme ne pokazati svoju ljubav jer su oboje u braku.

Victoria je u braku s Nelsonom Brizz (Guillermo Capetillo), marketing menadžer agencije za oglašavanje. Nelson upoznaje top modela, prekrasnu Kendru Ferreti (Marjorie de Sousa) i počinje vezu s njom.

Nikki (Eiza Gonázlez), kći Victorije i Nelsona, razmažena je, hirovita i prevrtljiva djevojka, ali u sebi nosi veliku patnju i oboljeva od bulimije,  jer unatoč tome što ima sve materijalno osjeća se napušteno od roditelja koji rade po cijele dane. Victoria je također zabrinuta za sigurnost svoje kćeri i angažira tjelohranitelja Francisca Guzmana (Sebastián Rulli ). Ona ga u početku odbija, ali kako vrijeme prolazi nova ljubav se rađa.

Liliana (Sherlyn), kći Arriaga, dobiva posao u zgradi Balvanera i zaljubljuje se u Guzmana, što uzrokuje velike sukobe s Nikki.

Komentari

Glumci

Victoria Balvanera Gil de Arriaga

Erika Buenfil

Victoria Balvanera Gil de Arriaga

Erika Buenfil tttttt

Victoria je jako elegantna i dotjerana. Dioničarka je i kreativna direktorica velike tvrtke za oglašavanje. Udala se za Nelsona Brizza s kojim ima kćer Nicole. Kad je doznala za suprugovu nevjeru, rastala se od njega. Ponovno je pronašla ljubav u tjelohranitelju Joséu Ángelu Arriagi.

José Ángel Arriaga Cupil

Eduardo Yanez

José Ángel Arriaga Cupil

Eduardo Yanez tttttt

José je jednostavan čovjek sa sela, koji spašava život Victoriji i među njima se stvara emocionalna veza.

Nikki Balvanera

Eiza Gonázlez

Nikki Balvanera

Eiza Gonázlez tttttt

Nikki, kći Victorije i Nelsona, razmažena je, hirovita i prevrtljiva djevojka, ali u sebi nosi veliku patnju i oboljeva od bulimije, jer unatoč tome što ima sve materijalno osjeća se napušteno od roditelja koji rade po cijele dane.

Francisco Guzman

Sebastian Rulli

Francisco Guzman

Sebastian Rulli tttttt

Francisco je tjelohranitelj Nikki Balvanere u kojeg se zaljubljuju Liliana i Nikki.

Aníbal Balvanera

Enrique Rocha

Aníbal Balvanera

Enrique Rocha tttttt

Aníbal je sebični milijunaš velikog ega, iako se svijetu prikazuje kao pravedan čovjek. Većinski je dioničar u Victorijinoj agenciji za oglašavanje. Obožava Victoriju i Nikki, ali odbija Adrianu jer je zatrudnjela s 15 godinu. Popis njegovih ljubavnica je dugačak, ali imao je nešto posebno s Esperanzom Coronom. Njegov će se život promijeniti kad otkrije da prošlost nije mrtva kako je mislio, što će mu zadati velike glavobolje.

Kendra Ferreti "Kendrix"

Marjorie de Sousa

Kendra Ferreti "Kendrix"

Marjorie de Sousa tttttt

Kendra je top model, prekrasna, ali zlobna djevojka koja je u vezi s Nelsonom

Nelson Brizz

Guillermo Capetillo

Nelson Brizz

Guillermo Capetillo tttttt

Nelson je ambiciozan i zavodljiv muškarac. Vrlo je uspješan sa ženama, no pri tome je vrlo diskretan i ljudi vjeruju da je vjeran i privržen suprug Victoriji. Jedan je od direktora u agenciji za oglašavanje, a njegov brak s Victorijom bio je veliki korak u njegovu društvenom i ekonomskom razvoju. Iako mu je stalo do supruge i kćeri, ne daje im previše pozornosti te upada u zavodljivu zamku Kendre Ferretti.

Adriana Balvanera

Natalia Esperón

Adriana Balvanera

Natalia Esperón tttttt