Prevara - Sapunice | Sapunice

Prevara

( Evlilik Hakkinda Her Şey )

prevara

ZEMLJA PROIZVODNJE: Turska

GODINA PROIZVODNJE: 2022

PRODUKCIJA: FOX

BROJ EPIZODA:

REDATELJ: Yusuf Pirhasan i Volkan Keskin

AUTOR:

https://www.fox.com.tr/Evlilik-Hakkinda-Her-Sey/

Sadržaj serije

Gledatelji će od utorka, 14. lipnja na Novoj TV imati prilike gledati tursku dramsku uspješnicu ‘Prevara’ (Evlilik Hakkinda Her Sey), adaptaciju nagrađivane britanske serije ‘The Split’, u kojoj su okosnica radnje sestre odvjetnice, koje se bave parnicama slavnih i moćnih istanbulskih obitelji. Njihov otac Faruk, koji je prije 25 godina pobjegao s dadiljom, neočekivano se vraća u živote članova svoje nekadašnje obitelji te izaziva veliku pomutnju.

Četiri žene obitelji Dževher posve su različite, drukčije reagiraju i drukčije se nose s prošlošću. Kroz četiri glavne junakinje – majku i tri sestre – gledatelji dobivaju priliku vidjeti sve faze braka. Čolpan je rastavljena, Azra je u dugogodišnjem braku, Guneš se sprema za udaju, a Sanem potpuno odbacuje ideju braka. Serija razotkriva prljave trikove, smicalice, bavi se ljubavlju, odanošću te iznosi detalje vezane za obiteljski zakon.

Gledatelji će u jednoj od glavnih uloga imati priliku pratiti talentiranu Tulin Ece koju su upoznali u hit seriji “Ambasadorova kći”. Ovoga puta utjelovit će Guneš, jednu od tri sestre odvjetnice koja želi život potpuno suprotan od njihovih.

„Kad sam prvi put pročitala scenarij za ovu seriju, svi dramatični trenuci koje je moj lik Guneš mogla doživjeti, bljesnuli su mi pred očima i srce mi je bilo puno uzbuđenja. Gunešino djetinjstvo i kuća u kojoj je rođena pružili su mi veliku priliku da stvorim svoj lik. Govorimo o nekome tko nema pojma što znači riječ otac i ne sjeća ga se. Guneš je lik s kojim sam imala najmanje poteškoća i kojeg najviše doživljavam, od svih likova koje sam do sada igrala i to me čini sretnom“, rekla je Tulin o svojoj ulozi u seriji.

Dramska serija ‘Prevara’ okuplja izvrsnu glumačku ekipu, pa će se osim Tulin, na malim ekranima pojaviti Gokce Bahadir kao Azra, najstarija sestra i pokretačica svih događaja, Gokce Eyuboglu kao neposlušna i svojeglava Sanem te Sumru Yavrucuk kao majka Čolpan.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Azra

Gökçe Bahadir

Azra

gokce-bahadir_azra

Azra Gunaj partnerica je u poznatom obiteljskom odvjetničkom uredu u Istanbulu. Obično se bavi senzacionalnim parnicama. Njezin otac Faruk prije puno godina napustio je obitelj, a to je najviše pogodilo njegovu najstariju kćer. Azra je tada bila dijete. Iznenada je morala odrasti, pomoći shrvanoj majci i brinuti se o sestrama. Danas ima vlastitu obitelj. 15 je godina u braku sa Sergenom. Čini se da Azra ima sve. Međutim, njezin navodno mrtvi otac Faruk neočekivano se vratio, Azra se iznova mora suočiti sa svojom prošlošću. Osim toga, njezin otac nije jedina osoba koja se vraća u njezin život. I Azrin bivši dečko Jildirim iznenada je u njezinom poslovnom krugu. To će Azrin brak staviti na kušnju.

Jildrim

Yigit Kirazci

Jildrim

yigit-kirazci-jildrim-1024x704

Jildirim Šahin uspješan je odvjetnik. Pametan je, karizmatičan i tečno govori više stranih jezika. Uživa u nadmetanju i vrlo je ambiciozan. U mladosti je bio sklon očijukanju. Azra i Sergen su njegovi prijatelji s kojima je studirao na pravnom fakultetu. On i Azra tada su bili bliski prijatelji. Iako je Azra gajila osjećaje prema Jildirimu, nije željela da budu više od prijatelja zato što je on bio šarmantan i nepouzdan poput njezina oca. Sve do dana prije Azrina vjenčanja... Toga su dana jedno drugom izjavili ljubav, ali Azra se udala za Sergena zato što je smatrala da se u njega može pouzdati. Nakon toga Jildirim je napustio Istanbul. Iako je u inozemstvu imao izvrsnu karijeru, nakon više godina iznenada se odlučuje vratiti u Istanbul. Razlog njegova povratka polako izlazi na vidjelo, a susret s Azrom u odvjetničkom uredu navest će ga da promijeni svoj život.

Sergen

Sarp Akkaya

Sergen

sarp-akkaya-sergen-1024x729

Sergen Gunaj uspješan je odvjetnik branitelj. Dobar je otac, posebno je vezan za svoju djecu. Na fakultetu upoznaje Azru i počinje očijukati s njome. Čini se da su idealan poslovni i obiteljski par. Sergen je iznimno zaštitnički nastrojen prema obitelji koju su on i Azra stvorili. Ponosi se svojom obitelji. No pritisak uslijed odgoja djece, starenje i profesionalni život njihov brak stavljaju na kušnju. Iako je Sergen naizgled odan svojoj supruzi, ne može se suzdržati od povremenih odnosa s drugim ženama. Kad Azra sazna za njegovu nevjeru, Sergen će učiniti sve da njegova obitelj ostane na okupu.

Čolpan

Sumru Yavrucuk

Čolpan

sumru-yavrucuk-colpan-1024x701

Čolpan je jedna od najpoznatijih istanbulskih odvjetnica za obiteljsko pravo i upravlja odvjetničkim uredom koji je preuzela od svekra. Čolpan je pametan strateg. Obiteljsko pravo veoma je neugodno područje svijeta prava, no ona je uspjela i izgradila uspješnu karijeru zbog koje je osobni život stavila u drugi plan. Čolpan je sama podignula svoje tri kćeri i postala neumoljiva. Oštroumna je i nije izgubila smisao za humor. Iako radi 24 sata na dan sedam dana u tjednu, kćerima je omogućila dobar život. Premda se čini da je pohlepna, stvarnost je posve drukčija. Kad njezina kći Azra prijeđe u odvjetnički ured Ermana Arsena, a njezin se bivši suprug Faruk vrati, Čolpan će se morati suočiti sa svojom prošlošću.

Erman

Erdal Küçükkömürcü

Erman

untitled-1

Erman je uspješan odvjetnik i vlasnik odvjetničkog ureda Pravo Arsen. On je čovjek s vizijom. Azri je ponudio da iz odvjetničkog ureda svoje obitelji prijeđe u njegov i počne raditi za njega. Ima puno iskustva i zna kako prepoznati uspješne odvjetnike. Vrlo je kompetitivan.

Sanem

Gökçe Eyüboglu

Sanem

gokce-eyuboglu-sanem-1024x745

Sanem je odvjetnica u odvjetničkom uredu svoje obitelji, ali to je jedino što je povezuje sa sestrom. Posve je drukčija od Azre. Iako ima trideset godina, ponaša se kao da joj je i dalje dvadeset. Nepromišljena je, sklona hedonizmu i voli izlaske. Sklona je piću. Ona je jedinstvena, pametna i samostalna žena. Iako se čini da ima sve, jednom kad njezini prijatelji odu kući, a poslovni sastanci završe, ona je posve sama. Svoga oca Faruka nije vidjela od svoje osme godine. Njegov povratak posve ju je shrvao. To upućuje na problem koji ima u odnosima s muškarcima. Sanem počinje preispitivati svoj odnos s majkom i sestrama. Preispituje sve u što je vjerovala. Nakon što Azra otiđe iz obiteljskog ureda, pitanje je hoće li se Sanem moći dokazati svojoj majci i pomoći joj kad joj je najpotrebnija.

Guneš

Tülin Ece

Guneš

tulin-ece-gunes-1024x666

Guneš je Azrina i Sanemina mlađa sestra. Obje je puno vole. Za razliku od svojih sestara, nije slijedila životni put svoje majke. Napustila je fakultet i vodi mali kafić. Budući da je najmlađa članica obitelji Dževher, njoj se najviše toga tolerira. Najmanje je poznavala njihova oca i odgajale su je majka i sestre. Guneš je svjedočila Čolpaninoj depresiji nakon rastave i najtežim trenucima adolescencije svojih sestara Azre i Sanem. Upravo je zato ona najnaivniji i najopušteniji lik u obitelji. Stran joj je bijes i mržnja koju osjećaju njezine sestre. Nakon što je Jalin, njezina ljubav iz djetinjstva, zaprosi, naslućuje probleme koji će uslijediti. Njezina majka neće lako prihvatiti njezinu udaju, a njezine sestre neće je razumjeti. Nakon povratka oca, koga nije ni poznavala, Guneš osjeća veliku nesigurnost. To će joj pomoći da lakše shvati motive triju