Prkosna ljubav - Sapunice | Sapunice

Prkosna ljubav

( Amor bravio )

Prkosna_ljubav

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 2010

PRODUKCIJA: Televisa

BROJ EPIZODA: 162

REDATELJ: Lily Garza, Fernando Nesme, Jesus Nájera Saro, Jorge Robles

AUTOR: María Zarattini

http://tvolucion.esmas.com/telenovelas/romantica/amor-bravio/

Sadržaj serije

Prkosna ljubav (Amor bravio) je  uzbudljiva priča o ljubavi Camile i Daniela, koji se upoznaju u nezgodnom trenutku, ali, kao uvijek, pravu ljubav ništa ne može pokolebati. Unatoč nepovjerenju, zavisti i želji za osvetom, njih dvoje uspijevaju prebroditi sve zapreke.

Camilin zaručnik Luís pogine u nesreći nekoliko dana prije njihova vjenčanja, a ona pada u tešku depresiju. Istovremeno u Čileu Daniel se ženi s Miriam koju istinski voli. Camila odlazi na stričevo imanje “La Malquerida”. Stric se bavi uzgojem bikova, a ona ondje počinje raditi kao veterinarka. Nakon nekoga vremena Daniel očekuje rođenje svoga prvog djeteta, a Camila se udaje za Alonsa, upravitelja stričeva imanja.

Camilin stric g. Daniel otkriva da možda ima izvanbračnog sina. S vremenom uviđa da Alonso nije onakav kakvim ga je doživljavao, zato g. Daniel odlučuje ostaviti imovinu svome izvanbračnom sinu (Danielu) kako bi zaštitio Camilu od Alonsa.

G. Daniel umire prije nego što uspije izreći razloge takve svoje odluke. Daniel saznaje da ga je neki čovjek u Meksiku imenovao nasljednikom gotovo cijele imovine, te odluči otputovati u Meksiko kako bi preuzeo nasljedstvo, ali smjeste mu klopku, te on završi u zatvoru. Daniel pretpostavlja da mu je netko iz obitelji Monteverde, tko je očekivao da će biti nasljednik, možda smjestio klopku. Pobjegne iz zatvora i stiže u Meksiko kako bi saznao istinu. Vjeruje da je Camila kriva što je završio u zatvoru, no svejedno se zaljubi u nju. Camila se razočarala u supruga i u brak, ne samo zato što je Alonso neplodan, nego i zato što je nasilan. Daniel mijenja identitet, uzme novo ime “Andrés” i zaposli se na imanju “La Malquerida” koje je zapravo njegovo. Ondje otkriva da su zapravo Alonso, njegova majka Isadora i Dionisio ti koji su ga se pokušali riješiti jer štite privatne i financijske interese na imanju.

Daniel i Camila zaljube se jedno u drugo unatoč teškim okolnostima. Morat će se boriti protiv zapreka koje onemogućuju njihovu ljubav, a to su mržnja, zavist i neumjerena ambicija.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Camila Monteverde

Silvia Navarro

Camila Monteverde

Silvia-Navarro-t

Daniel Díaz Acosta

Cristian de la Fuente

Daniel Díaz Acosta

Cristian-de-la-Fuente-t

Isadora De Lazcano

Leticia Calderon

Isadora De Lazcano

Leticia-Calderon t

Dionisio Ferrer

Cesar Evora

Dionisio Ferrer

Cesar-Evora-(Gabriel) t