Protiv vjetra i oluje - Sapunice | Sapunice

Protiv vjetra i oluje

( Contra Viento Y Marea )

contra-viento-y-marea-24113

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 2005

PRODUKCIJA: Esmas

BROJ EPIZODA: 130

REDATELJ: Ernesto Arreola

AUTOR: Manuel Muñoz Rico

http://www.esmas.com/contravientoymarea/

Sadržaj serije

Protiv vjetra i oluje je priča Nataliji Rios, mladoj je i lijepoj djevojci koja živi s tetom Ines u prekrasnom gradiću Comala. Arcadio, tetin muž, čovjek je bez morala koji pokuša silovati Nataliju te je na kraju proda u bijelo roblje. Natalia završi u bordelu gdje joj se smiluje Valente koji joj pomaže da pobjegne. Ubrzo su oboje uhvaćeni i Valente se sukobi s razbojnicima ne bi li spasio Nataliju. Natalia uspije pobjeći i stiže u svoje selo gdje zatiče tetu na umoru. Ines je moli da ode živjeti gđi Carloti u dvorac obitelji Serrano i Natalia je posluša. Kad stigne, g. Teodoro Serrano i njegova kći Sandra srdačno je prihvate, no njegova supruga Apolonia, kći gđe Carlote, prezire je.

U seocu Santa Rosa del Mar živi Sebastian sa svojom obitelji koja ga je posvojila: s Amparo, koja ga nikad nije prihvatila, njezinim sinom Eduardom, s kojim je Sebastian uvijek imao pravi bratski odnos, i bakom Donom Cruz. Jednoga dana Sebastian obrani Eduarda od pijanca koji ostane ležati na ulici. Neznanac iskoristi priliku te okrade i ubije čovjeka, a za sve je optužen Sebastian.

Nakon nekoliko godina Natalia upozna Eduarda na sveučilištu. On se u nju smrtno zaljubi, no ona ga voli samo kao brata. Sebastian izlazi ranije iz zatvora zbog dobrog vladanja i želi to proslaviti s prijateljima. No sudbina je htjela da upozna Nataliju kad ju je morao braniti od svojih raskalašenih prijatelja. Iako se nakon toga više nisu sreli, Natalia i Sebastian neprestano misle jedno na drugo. Eduardo i Sebastian ne slute da vole istu ženu. Sebastian je očajan jer nigdje ne može naći posao pa sreću odluči potražiti u Mexico Cityju. Ondje mu sudbina ponovno dovodi Nataliju te si oni napokon izjavljuju ljubav. Natalia mu obeća pomoći naći posao u tvornici za konzerviranje tune, čiji su vlasnici obitelj Serrano, gdje i ona radi.

U međuvremenu, Apolonia traži nezakonitog sina kojeg je rodila u mladosti i dala ga na posvajanje Amparinu mužu. Amparo uviđa priliku da se okoristi vlastitim sinom te govori Apoloniji da je Eduardo njezin sin. U pokušaju da zadobije njegovu ljubav, Apolonia ga zaposli u tvornici i obeća da će mu ispuniti sve želje. Kad čuje da je Eduardo zaljubljen u Nataliju, Apolonia čini sve ne bi li prisilila Nataliju da se uda za njega. No Natalia voli Sebastiana i neće popustiti. Tek kad se Eduardo teško razboli i liječnik kaže da neće još dugo živjeti, Natalia će ponovno razmisliti hoće li se udati za njega…

Komentari

Glumci

Natalia

Marlene-tttt

Sebastian Cardenas Contreras

Sebastian Rulli

Sebastian Cardenas Contreras

Sebastian-Rulli-tttt

Sandra Serrano Rudell

Adriana Fonseca

Sandra Serrano Rudell

Adriana-Fonseca-tttt

Apolonia Rudell de Serrano

Azela Robinson

Apolonia Rudell de Serrano

Azela-Robinson-ttttt

Eduardo Cardenas Contreras

Ernesto D’Alessio

Eduardo Cardenas Contreras

Ernesto-DAlessio-tttt