Rat ruža - Sapunice | Sapunice

Rat ruža

( Güllerin Savaşı )

rat-ruza

ZEMLJA PROIZVODNJE: Turska

GODINA PROIZVODNJE: 2014

PRODUKCIJA: Kanal D

BROJ EPIZODA: 68

REDATELJ: Emre Kabakuşak

AUTOR: Sırma Yanık

https://www.kanald.com.tr/gullerin-savasi

Sadržaj serije

Rat ruža je priča o Gulru koja se rodila u jednoj od rubnih četvrti Istanbula i odrasla u pomoćnoj kućici vile u kojoj njezin otac radi kao vrtlar. Usprkos velikim snovima koji su proklijali u vrtu zasljepljujuće vile, jednom nogom i dalje čvrsto stoji u svojem skromnom susjedstvu.

Gulru, koja živi između vile i susjedstva, zapravo ima svoj vlastiti mali svijet. Opasni momak iz susjedstva, njezina ljubav iz djetinjstva, Mert, otac Salih koji s puno ljubavi strepi nad njom, sestre koje su joj svaka komad duše i problematični sin iz vile, njezin najdraži prijatelj Sinan, junaci su Gulruina malog svijeta. Međutim, tu je još netko, a Gulruin svijet se vrti oko nje.

Gulru od djetinjstva obožava Gulfem Sipahi, lijepu kćer iz vile. To divljenje koje njezina obitelj i Mert nimalo ne odobravaju, ponovno se rasplamsa kad se Gulfem nakon mnogo godina vrati u vilu. Gulfem se vraća u Istanbul nakon smrti oca, a njegova posljednja želja bila je da ona ostane živjeti sa mlađim bratom Džihanom u turskoj prijestolnici, što se njoj nimalo ne dopada. Jedina koja je sretna zbog toga što će Gulfem biti u Istanbulu upravo je Gulru, ali uskoro doživljava razočaranje. Bez ikakvog objašnjenja, Gulfem otpušta Gulruinu sestru i oca i daje im pet dana da nađu novi dom, a kao da sve to nije dovoljno, nepravedno optužuje Gulru da joj je ukrala skupocjenu ogrlicu.

Duboko razočarana i povrijeđena, Gulru se zaklinje na osvetu svom idolu – odlučuje preoteti Gulfem sve što ima. Ljubav, prosidba i eksplozije osjećaja – na što smo sve spremni radi osvete? Borba je početak rata, a u ratu i ljubavi je sve dozvoljeno.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Gülru Çelik

Damla Sönmez

Gülru Çelik

gulru_damla_sonmez_8-1024x1534

Mlada je, hrabra i lijepa. Rodila se u rubnoj četvrti i odrasla u Vili Sipahi. Vrtlareva kći. Sa samo šest godina rekla je: „Kad odrastem bit ću Gulfem Sipahi“. Pod svaku cijenu!

Gülfem Sipahi

Canan Ergüder

Gülfem Sipahi

gulfem_canan_erguder_5-1024x1534

Žena s dva lica, u njoj se kriju i najbolja prijateljica i najljuća neprijateljica. Impresivna je, profinjena i strastvena. U pozadini njezine uobražene samoće krije se slomljeno srce. Robuje dvama strahovima: od starenja i gubitka.

Ömer Hekimoğlu

Barış Kılıç

Ömer Hekimoğlu

omer_bar-%c2%a6s_k-%c2%a6l-%c2%a6c_8-1024x684

Estetski kirurg koji žene prvo očara karizmom, a potom čarobnim prstima. „Gospodar ljepote“ jedini je vlasnik Gulfemina slomljenog srca i prvih Gulruinih ljubavnih drhtaja.

Mert Gencer

Yiğit Kirazcı

Mert Gencer

mert_yigit_kirazc-%c2%a6_8-1024x1536

Dražesni propalica iz rubne četvrti. Dobar je čovjek, no nikako da se primi posla. U džepu ima samo snove, a u snovima prvu i veliku ljubav, Gulru.

Yener Yıldırım

Berk Yaygın

Yener Yıldırım

yener_berk_yayg-%c2%a6n_3-1024x1536

Najgore što se dogodilo obitelji Čelik. Sebični, oportunistički i pohlepni Mesudin muž.

Yonca Çelik

Zeynep Köse

Yonca Çelik

yonca_zeynep_kose_2-1024x1536

Gulruina starija sestra. Skupi ukus, poznate marke, novac, novac, novac... Jedino što želi jest bogati muž!

Çiçek Çelik

Feyza Civelek

Çiçek Çelik

cicek_feyza_civelek_3-1024x1536

Gulruina mlađa sestra, najmlađa vrtlareva kći. Mezimica obitelji sve dok se ne zaljubi u pogrešnu osobu

Mesude Çelik Yıldırım

Meltem Pamirtan

Mesude Çelik Yıldırım

mesude_meltem_pamirtan_4-1024x1536

Gulruina najstarija sestra. Brine se za sestre kao majka, stvorena je za majčinstvo, no to nikako ne može postati. Žrtva pogrešnog braka.