Ravenswood - Sapunice | Sapunice

Ravenswood

Ravenswood

ZEMLJA PROIZVODNJE: Amerika

GODINA PROIZVODNJE: 2013

PRODUKCIJA: ABC

BROJ EPIZODA: 10

REDATELJ:

AUTOR: Joseph Dougherty, Oliver Goldstick i I. Marlene King

http://abcfamily.go.com/shows/ravenswood

Sadržaj serije

Na početku serije otkrivamo da gradić Ravenswood u Pennsylvaniji skriva nešto ispod površine i nastavlja se misterij započet u posebnoj epizodi Slatkih malih lažljivica. Na putu za grad Ravenswood, Caleb Rivers (Blackburn) upoznaje Mirandu Collins (Anderson) i uskoro njih dvoje shvaćaju da ih povezuje nešto jedinstveno. Nakon što odluči ostati u gradu da bi pomogao novoj prijateljici, Caleb počinje preispitivati svoju odluku, pogotovo nakon što upozna Mirandina hladnog i nepristupačnog ujaka Raymonda Collinsa (Cabral). Caleb ima i neugodan susret s lokalcem Lukeom Mathesonom (Dier), koji se bori s prihvaćanjem nedavne obiteljske tragedije i skandala koji je poslije uslijedio, a u koji je uhvaćena i njegova sestra blizanka Olivia (Patterson).

Uznemireni zbog onog čemu su svjedočili u noći Proslave osnivača Ravenswooda te okruženi čudnim i nadnaravnim događanjima, Caleb i Miranda počinju istraživati taj bizarni gradić. Njihova prva saveznica je lokalna tinejdžerica Remy Beaumont (Oldford), koja ima poseban uvid u gradsku prošlost i počela je povezivati neke problematične točke. No tih petero tinejdžera nemaju pojma koliko su im životi zbilja povezani i što im sve Ravenswood priprema…

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Miranda Collins

Nicole Gale Anderson

Miranda Collins

Nicole Gale Anderson

Nicole Gale Anderson u novoj jednosatnoj originalnoj seriji Ravenswood glumi Mirandu Collins, posvojenu djevojku koja se služi svojim vještinama da bi prikrila emocionalne ožiljke.

Caleb Rivers

Tyler Blackburn

Caleb Rivers

Tyler Blackburn

Tyler Blackburn glumi Caleba Riversa, lošeg dečka s nježnom stranom koji je pomeo svoju curu Hannu (Ashley Benson) s nogu u Slatkim malim lažljivicama. Caleba privlači ostanak u gradiću Ravenswoodu nakon što je bio svjedok čudnim događajima naoko povezanim s njime. Blackburn je prvi put glumio Caleba u hit-seriji Slatke male lažljivice prije prelaska u Ravenswood.

Raymond Collins

Steven Cabral

Raymond Collins

steven-cabral

Steven Cabral glumi Raymonda Collinsa, Mirandina jedinog živog rođaka. Hladan i nepristupačan kad prvi put susretne Mirandu, on možda zna više nego što da naslutiti u ukletoj prošlosti Ravenswooda.

Luke Matheson

Brett Dier

Luke Matheson

Brett Dier

Brett Dier glumi Lukea Mathesona, vuka samotnjaka sa starom dušom, čije je povjerenje teško steći, ali je odan do kraja. Luke je brat blizanac Olivije (Merritt Patterson).

Remy Beaumont

Britne Oldford

Remy Beaumont

Britne Oldford

Britne Oldford glumi Remy, djevojku koja se može uklopiti bilo gdje, ali ne pripada nijednoj ekipi. Znatiželjna i odlučna, neće prestati tražiti istinu dok je ne nađe.

Olivia Matheson

Merritt Patterson

Olivia Matheson

Merritt Patterson