Rosalinda - Sapunice | Sapunice

Rosalinda

( Rosalinda )

Rosalinda

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 1999

PRODUKCIJA: Televisa

BROJ EPIZODA: 80

REDATELJ: Beatriz Sheridan

AUTOR: Delia Fiallo

http://tvolucion.esmas.com/telenovelas/romantica/rosalinda/

Sadržaj serije

Rosalinda je skromna i marljiva djevojka. Radi u cvjećarnici zajedno s djedom Florentinom. Kada Rosalindina majka Dolores umre, Rosalinda postaje velika pomoć svom ocu Javieru, sestrama Fedri i Lucy te bratu Betu.

Fedra je umišljena i arogantna djevojka, a Lucy je slatka kao i Rosalinda. Njihov brat Beto je protuha koja krade i laže. Na smrtnoj postelji Dolores prizna svom suprugu kako jedna od kćeri nije njegova.

Prelijepa Rosalinda slučajno upoznaje Fernanda Josea Altamirana del Castilla te se na prvi pogled zaljubi u njega misleći kako je on skromnog podrijetla poput nje. Međutim Rosalinda ne zna da je Fernando milijunaš, a njegov ujak njezin pravi otac.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Rosalinda Pérez Romero

Thalia

Rosalinda Pérez Romero

Thalia_t

Preliepa mlada djevojka koja radi u cvjećarnici. Važnija joj je ljubav od novca i materijalnih stvari. Jako voli svoju obitelj, a posebno majku Dolores koja je zapravo njezina tetka. Rosalinda će ipak od cvjećarice postati popularna pjevačica.

Fernando José Altamirano del Castillo

Fernando Carrillo

Fernando José Altamirano del Castillo

Fernando_Carrillo_t

Visok, šarmantan i markantan mladić. Dolazi iz visoke klase, a unatoč tome što je odvjetnik , Fernando je oduvijek maštao o karijeri glazbenika. Nakon što upozna Rosalindu Fernando će se odlučiti suprotstaviti svojoj skrbnici Valeriji.

Soledad Martha Romero

Angélica María

Soledad Martha Romero

Angelica_Maria_t

Bivša Gerardova tajnica koja je optužena za njegovo ubojstvo. Ona je Doloresina sestra te prava Rosalindina majka. Potajno se udala za Alfreda.

Valeria del Castillo

Lupita Ferrer

Valeria del Castillo

Lupita_Ferrer_t

Valeria je manipulatorica. Otmjena i profinjena žena koja nema milosti. Iako nije prava biološka majka Fernandu Joseu, brine se za njega kao da je njezin. Mrzi Soledad koja je navodno ubila njezinog muža Gerarda.

Alfredo del Castillo

Manuel Saval

Alfredo del Castillo

Manuel_Saval_t

Alfredo je zgodni muškarac koji živi u sjeni svoje sestre. Radi u tvrtki zajedno s Fernandom kao odvjetnik. On je Rosalindin biološki otac.