Rosario - Sapunice | Sapunice

Rosario

( Rosario Tijeras )

ROSARIO.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: Kolumbija

GODINA PROIZVODNJE: 2010

PRODUKCIJA: RCN Televisión

BROJ EPIZODA: 110

REDATELJ: Carlos Gaviria i Rodrigo Lalinde

AUTOR: Jorge Franco Ramos

http://

Sadržaj serije

Serija Rosario se bazira na istoimenom kolumbijskom filmu iz 2005. godine koji je nastao prema romanu Jorgea Franca. Film je bio nominiran za nagradu Goya u kategoriji najboljeg stranog filma te je drugi po box officeu u povijesti kolumbijske kinematografije.

Ovo je priča o Rosario, djevojci rođenoj i odgojenoj u gradskom predgrađu, koja je postala legenda. Bez obzira na njezin odgoj, Rosarijina je ljepota očarala dvojicu mladića iz višeg staleža: Antonija i Emilija. Rosario, koju su svi u njezinoj okolini neprestano maltretirali, zlostavljali i napadali, i sama postaje profesionalni ubojica.

U suprotnosti je s Antoniom, mladim arhitektom koji je odrastao u drukčijoj okolini. Naivni idealist po prirodi, Antonio se zaljubljuje u Rosario za vrijeme pobune u srednjoj školi. Ona ga strastveno poljubi pred cijelom školom. Budući da ne može izbrisati Rosario sa svojih usana i iz svog srca, Antonio zamoli Emilija da potraži tu tajanstvenu djevojku. Antoniovi i Rosarijini putovi više će se puta preplesti, a sa svakim će se susretom on sve više zaljubiti u tu divlju i hrabru djevojku.

Kad je izbace iz škole, Rosario i njezina prijateljica Dayra pridružit će se mafijaškoj skupini koju vodi Papa, koji će kasnije brutalno ubiti Dayru. Da bi sebe obranila i osvetila prijateljičinu smrt, Rosario ubija okrutnog trgovca drogom. Antonio će zbog bijega morati potpuno žrtvovati svoj život i društveni status, ali će dobiti priliku boriti se za njihovu ljubav.

No Rosario ne zna voljeti… Ona zna samo ubijati.

Komentari

Glumci

Rosario Tijeras

Maria Fernanda Yepes

Rosario Tijeras

Maria_Fernanda_Yepes_t

Rosario je prelijepa i privlačna mlada djevojka odrasla u siromašnom dijelu grada. Ona je ponekad nježna, a ponekad nasilna. Živi u svijetu u kojem je oduzimanje života jedini način da se preživi. U takvom okruženju prelijepa Rosario je predmet želje svakog ondašnjeg muškarca. Naći će ljubav s dva mladića iz visokog staleža. Jednom od njih dat će srce, a drugom svoje tijelo.

Antonio de Bedut

Andres Sandoval

Antonio de Bedut

Andres_Sandoval_t

Antonio de Bedut je mladić idealist i sanjar koji razvija platonsku ljubav prema Rosario, tajanstvenoj djevojci iz slama. Nakon njihovog prvog zanimljivog susreta Antonio će učiniti sve da ostane s Rosario. No ona će se odlučiti za Antonijevog najboljeg prijatelja Emilija.

Emilio Echegray

Sebastian Martinez

Emilio Echegray

Sebastian_Martinez_t

Emilio je skroman mladić, iako sin važnog bogataša u gradu. On je savršeni zavodnik kojeg žene obožavaju. No Emilio više od svega voli opasnost i adrenalin te se zaljubi u ženu koja mu sve to pruža. Zajedno će Rosario i Emilio otkriti strast za koju nisu vjerovali da postoji.