Rubi - Sapunice | Sapunice

Rubi

Rubi_najava_001.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 2004

PRODUKCIJA: Televisa

BROJ EPIZODA: 115

REDATELJ: Jose Alberto Castro

AUTOR: Yolanda Vargas Dulché

http://www.televisa.com/galavision/programas/278484/rubi/

Sadržaj serije

Rubi je nevjerojatno lijepa djevojka skromnog podrijetla i visokih aspiracija. Kao i sve žene Rubi želi doživjeti pravu ljubav, ali je istovremeno privlači novac i moć. Privučena bogatstvom, koje smatra da svojom ljepotom zaslužuje, Rubi odluči udati se za čovjeka kojeg ne voli, koji joj može pružiti luksuzan život. Na putu ostvarenja svog sna Rubi uči da su taština, oholost i prijevara grijesi za koje sama mora odgovarati.

Rubi je rođena u relativno siromašnoj obitelji, ali je umjesto bogatstvom obdarena nevjerojatnom ljepotom. Odrasta sanjajući o bogatstvu i odluči da će iskoristiti svoju ljepotu kako bi se udala za bogatog muškarca koji će joj omogućiti luksuz i život o kakvom je sanjala.

Uz pomoć sestre Cristine Rubi dobiva stipendiju i školuje se na privatnom fakultetu. Dok Cristina naporno radi svaki dan kako bi pomogla majci otplaćivati kuću u kojoj žive, Rubi uživa u studentskom životu. Upoznaje Maribel, bogatu, dragu i nepretencioznu djevojku koja je nakon jedne nesreće ostala hendikepirana. Maribel prihvaća Rubino prijateljstvo ne shvaćajući da joj je Rubi zavidna. Kad Maribel dovede Rubi u svoju prekrasnu kuću, Rubi postane još čvršća u uvjerenju da i ona zaslužuje biti bogata i odluči učiniti sve kako bi to postala. Zbog svog hendikepa Maribel je povučena i sramežljiva, pa puno vremena provodi na internetu.

Na jednom chatu upoznaje ljubaznog mladića Hectora. Dopisujući se oni postaju prijatelji i svakodnevno se nalaze na chatu. Kada Hector i Maribel konačno odluče susresti se, Hector je šokiran njenim izgledom, ali se brzo sabere shvativši da je to osoba koju voli i zaprosi je. Maribel sretno prihvati ponudu. Hector predstavi Rubi svom najboljem prijatelju, mladom ortopedu Alejandru. Istog trenutka među njima rodi se strast i ljubav. Maribel je radosna jer se Rubi konačno zaljubila u bogatog, zgodnog doktora koji će ispuniti njene snove. No, Alejandrova obitelj nije bogata i Rubi mora odlučiti hoće li se udati za svoju ljubav ili nastaviti potragu za bogatstvom. Nažalost, Rubi odluči odustati od vjenčanja i pravoj ljubavi pretpostaviti potragu za bogatstvom. Alejandro ostaje slomljenog srca i zauvijek ostavlja Rubi te se posveti poslu.

Sada je Rubi sigurna da se želi udati za bogataša i spremna je iznevjeriti i svoju prijateljicu. Obuzeta ljubomorom i pohlepom Rubi odluči preoteti Hectora Maribel. Ona ga zavodi svojom ljepotom i uspijeva osvojiti. Postigla je sve što je željela: novac, nakit i raskoš. Njezin se san ispunio, ali je i Rubi naučila da su taština, pohlepa i prijevara veliki grijesi i da bogatstvo u novcu nije dovoljno za sreću.

Ova je telenovela vinula u nebo mnogobrojne glumce poput Sebastiana Rullija te prelijepe Jacqueline Bracamontes (‘Slomljeno srce’, ‘Magična privlačnost’). Atraktivnoj Barbari Mori to je bila posljednja uloga u ovom televizijskom žanru.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Rubi Morantes

Barbara Mori

Rubi Morantes

Barbara-Mori-ttttt

Alejandro Miranda

Eduardo Santamarina

Alejandro Miranda

Eduardo-Santamarina-ttttt

Hector del Valle

Sebastian Rulli

Hector del Valle

Sebastian-Rulli-tttttttt

Maribel De La Fuente

Jacqueline Bracamontes

Maribel De La Fuente

Jacqueline-Bracamontes-tttt

Refugio

Ana-Martin-ttttt

Cristina

Paty Díaz

Cristina

patydiaz-ttt