Salome - Sapunice | Sapunice

Salome

salome.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 2001

PRODUKCIJA: Televisa

BROJ EPIZODA: 150

REDATELJ: Sergio Giménez

AUTOR: Arturo Moya Grau

http://www.esmas.com/salome/

Sadržaj serije

Salome je zabavljačica u kabaretu koju život nije mazio. Njezina priča počinje 1980. godine u Meksiku, gdje milijuni ljudi sanjaju bolji život, dok drugi plaću nad onim što su izgubili. Salome živi, pleše i pjeva u noćnom klubu D’Rubi. Ona je glavna atrakcija u klubu i njezina ljepota privlači mnogobrojne goste.

Salome i Karicia su prijateljice koje se stalno drže skupa, zajedno s njima je i Yolanda, vlasnica kluba koja je nekoć bila poznata pod nadimkom Kraljica noći. Ove tri žene su duša i život tog lokala. Za Salome utočište je njezina soba u klubu. Okružena svjetlima pozornice čini se kako je njezin život prava zabava. Ples je za nju postao način da spozna život i prebrodi svoju prošlost. U sebi stalno nosi bunt zbog činjenice da su je roditelji napustili kao djevojčicu. No ipak Salome je uspjela preživjeti u okrutnom svijetu.

Uskoro u klub uđe markantni Julio i njegov šogor Diego. Na prvi pogled Julio i Salome se zaljube te ulaze u zabranjenu vezu. Julio je oženjen s Angelom koja boluje od raka i ne može mu podariti sina. Uskoro Salome zatrudni, a Lucrecia, Juliova majka predlaže joj koban plan. Ona želi da Salome proda svoje dijete kako bi ga Angela i Julio mogli odgajati kao svoje. Lijepa plesačica na porodu rađa sina te se odluči na bijeg, daleko od Julija.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Fernanda 'Salomé' Quiñónez Lavalle

Edith Gonzalez

Fernanda 'Salomé' Quiñónez Lavalle

Edith_Gonzalez_t

Prava heroina, senzualna žena koja pleše i pjeva u noćnom klubu. Njezin život je priča o razočarenjima, usamljenosti i nedostatku ljubavi. Ona je puno propatila, no kada pleše zaboravlja na svu svoju bol. Ona je osjetljiva i cijeni prijateljstvo. Zaljubi se u Julija te je za njega spremna učiniti sve.

Julio Montesino

Guy Ecker

Julio Montesino

Guy_Ecker_t

Zgodan i markantan odvjetnik. On je oženjen Angelom koja ima tešku bolest. Kada sretne Salome Julio se izgubi u navali strasti i emocija. Sada on mora potražiti način kako bi odolio Salominim čarima te se oduprijeti nevjeri prema svojoj supruzi.

Marta

Paty Díaz

Marta

Paty_Diaz_t

Marta je atraktivna siromašna djevojka. Udana je za Hipolita i misli da ga voli. Zajedno imaju sina. Kada ona počne pohađati satove glume to će joj promijeniti život. Više nije zadovoljna s tim da je sluškinja svoga muža te odluči izaći iz svog siromaštva.  

Hipólito

Jaime Garza

Hipólito

Jaime_Garza_t

Hipolito je skroman i vrijedan čovjek. Nedostatak ambicije utjecat će na njegov život. On nikad ne sluša svoju suprugu Marthu te smatra da je dužnost žene da mu služi.

Diego Duval

Sebastian Ligarde

Diego Duval

Sebastian_Ligarde_t

Diego je mlad i zgodan i pravi je Casanova. Živi sa sestrinom obitelji. Često povrijedi druge te voli imati kontrolu nad svojim životom. Koristi se ucjenom kako bi dobio ono što želi. Jedva čeka da se dokopa Angelinog nasljedstva.

Karicia

Niurka Marcos

Karicia

Niurka_Marcos_t

Karicia je mlada i seksi žena koja je svjesna svoje ljepote i voli imati pozornost muškaraca. Ona je najbolja Salomina prijateljica. Vesela je i puna ljubavi, no ne vidi da je njezino neprestano opijanje zapravo veliki problem.

Lucrecia de Montesino

Maria Rubio

Lucrecia de Montesino

Maria_Rubio_t

Ona je snažna žena koja je na čelu obitelji. Aristokratkinja je koja manipulira ljudima. Unatoč njezinoj strogoći ona voli svoju obitelj te je štiti svim silama. Ona je bijesna na Julija jer joj ne može dati nasljednika.

Ángela Duval de Montesino

Monika Sanchez

Ángela Duval de Montesino

Monika_Sanchez_t

Tumor ju je oslabio te više ne može biti intimna sa svojim suprugom. Ona je svjesna da nema lijeka za nju, ali trudi se izgledati što bolje te živjeti sretan život. Angela ne može imati djece, a to je nešto što joj njezina majka neće oprostiti. Ona je predana supruga koja voli svog supruga.

Luisa

Lorena Alvarez

Luisa

Lorena_Alvarez_t

Žena s velikim osjećajem za stil i modu. Nekoć je bila Julijeva djevojka i još je zaljubljena u njega. Ona će sve učiniti da Salome ne završi s Julijom zato što je odana prijateljica Angele.