Sarah Connor Kronike - Sapunice | Sapunice

Sarah Connor Kronike

( Terminator: The Sarah Connor chronicles )

Terminator-Final2.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: SAD

GODINA PROIZVODNJE: 2008

PRODUKCIJA:

BROJ EPIZODA: 31

REDATELJ:

AUTOR: Josh Friedman

http://

Sadržaj serije

U novoj sezoni izvrsne znanstveno-fantastične serije „Sarah Connor: Kronike“, Sarah postaje ratnica, John heroj, a njihov jedini prijatelj stiže iz budućnosti. Cameron nastoji obitelj zaštititi od Skynet mreže i terminatora, a u međuvremenu stiže novi saveznik, član otpora Derek Resse, Johnov ujak, kojeg John iz 2027. šalje u 2007. godinu. Sadašnjost i budućnost nastavljaju se ispreplitati, a nakon susreta s terminatorom Cromartiejem, FBI agent Ellison uvjeren je da će strojevi jednoga dana objaviti rat čovječanstvu. Istovremeno, predsjednica Uprave Zeira Corp. i terminatorica Catherine Weaver, uz pomoć kompjutora Turk, kreira Babylon projekt, kojim namjerava promijeniti svijet.

U popularnoj znanstveno-fantastičnoj seriji „Sarah Connor: Kronike“, nastavku franšize blockbuster filmova „Terminator“ u kojima se događaji odvijaju nakon onih prikazanih u filmu „Terminator 2: Sudnji dan”, ulogu naslovne junakinje igra Lena Headey, poznato televizijsko i filmsko lice, čiji je posljednji veliki posao bila uloga u animirano povijesnom spektaklu „300“. Njezina sina igra Thomas Dekker, najpoznatiji po ulozi u hit seriji „Heroji“. Ostatak udarne postave odlične glumačke ekipe čine Summer Glau („Firefly“) i Richard T. Jones, koji pokazuju kako su vrhunski specijalni efekti, pa čak i zanimljiva i nepredvidljiva priča, nepotpuni ako glumci u seriji svoje uloge ne tumače predano i uvjerljivo.

U drugoj sezoni koja se od ponedjeljka 5. rujna počinje prikazivati na RTL2, u ulozi Catherine Weaver zabljesnut će poznata pjevačica benda „Garbage“, Shirley Manson. U ulozi Dereka Ressea pojavljuje se Brian Austin Green kojeg se sjećamo iz popularne tinejdžerske serije „Beverly Hills 90210“ i „Kućanica“, te Garret Dillahunt, kojeg znamo iz serije „Deadwood“, te ga se također sjećamo  po ulozi pomoćnika šerifa (kojeg tumači Tommy Lee Jones) u filmu braće Coen „Nema zemlje za starce“, ali i iz remek-djela „Ubojstvo Jesseja Jamesa od kukavice Roberta Forda“, u kojem glavnu ulogu igra Brad Pitt.

Komentari

Glumci