Šifra zločina - Sapunice | Sapunice

Šifra zločina

( Blindspot )

sifra-zlocina-najava

ZEMLJA PROIZVODNJE: Amerika

GODINA PROIZVODNJE: 2015

PRODUKCIJA: NBC

BROJ EPIZODA: 27

REDATELJ:

AUTOR: Martin Gero

http://www.nbc.com/blindspot

Sadržaj serije

U novoj, napetoj seriji Šifra zločina, glumac Sullivan Stapleton tumači strogog FBI-eva agenta Kurta Wellera koji je uvučen u zamršenu urotu nakon što je prelijepa nepoznata žena bez pamćenja (Jaimie Alexander) pronađena gola na Times Squareu tijela u potpunosti prekrivenog zagonetnim tetovažama, od kojih jedna na leđima nosi njegovo ime.

Weller i njegovi suradnici u FBI-u, uključujući ratnog veterana Edgara Readea (Rob Brown), tajanstvenu Tashu Zapatu (Audrey Esparza) i pomoćnicu direktora Mayfair (Marianne Jean-Baptiste) počinju proučavati tajanstveni zemljovid sastavljen od tetovaža bezimene djevojke te postaju dijelom opasnog podzemlja prožetog labirintom tajni i razotkrivanja. Informacije do kojih će doći naposljetku bi mogle promijeniti svijet. Naime, zemljovid iscrtan na njezinu tijelu odvest će ih do velike zločinačke urote, a ona će pritom biti sve bliža otkrivanju istine o vlastitu identitetu.

U središtu misterija jest odnos između Wellera i bezimene žene. Ona svakodnevno otkriva nove vještine ili talente, ne znajući ništa o njihovu podrijetlu, a Weller sve dublje ulazi u problematičnu i zamršenu vezu s tom zagonetnom ženom. Oboje žele vezu, nesvjesni opasne šifre zločina koja im prijeti.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Kurt Weller

Sullivan Stapleton

Kurt Weller

NUP_167973_3249r_433e62c1

Jane Doe

Jaimie Alexander

Jane Doe

blindspot-hero

Edgar Reade

Rob Brown

Edgar Reade

NUP_167973_2107_9b1055f

Tasha Zapata

Audrey Esparza

Tasha Zapata

NUP_167973_1559_4888a05f

Patterson

Ashley Johnson

Patterson

NUP_167973_1307_9d16b9f0