Sjećate li se čuvene Marisol? Imala je ožiljak na licu, a evo kako danas izgleda! - Sapunice | Sapunice

Petak 9. 12. 2016.

marisol_001-1959

Sjećate li se čuvene Marisol? Imala je ožiljak na licu, a evo kako danas izgleda!

Marisol je bila jedna od omiljeni meksičkih sapunica koju smo svi rado gledali 90-ih godina, priznali to neki ili ne. Bježalo se iz škole da bi ju mogli gledati, a iako su glumci po epizodi pustili nekoliko hektolitara suza što je svima išlo na živce, svejedno smo ju iz dana u dan gledali.

Svakodnevno smo pratili život te djevojke s velikm ožiljkom na licu koji je uvijek prekrivala kosom. Od prikazivanje te serije prošlo je 20 godina, ameksička glumica Erika Buenfil izgleda jednako dobro kao i prije.

Ipak, njeno lice se promijenilo od snimanja serije budući da glumica sada ipak ima 52 godine. I dalje glumi u telenovelama, a iza sebe ima i glazbenu karijeru. Objavila je čak tri glazbena albuma. Erika je vrlo aktivna i na društvenim mrežama, a sudeći prema njenim fotografijama,obožava raditi selfije.

Na fotkama se često može vidjeti i njezin jedanaestogodišnji sina Nicolás kojeg odgaja sama. Tek nekoliko godina nakon njegova rođenja priznala je da je otac djeteta sin bivšeg meksičkog predsjednika Ernesta Zedilla.

 

 

Komentari