Škorpion - Sapunice | Sapunice

Škorpion

( Scorpion )

Škorpion-naslovna

ZEMLJA PROIZVODNJE: Amerika

GODINA PROIZVODNJE: 2014

PRODUKCIJA: CBS

BROJ EPIZODA: 54

REDATELJ:

AUTOR: Nick Santora

http://www.cbs.com/shows/scorpion/

Sadržaj serije

Serija ‘Škorpion’, nadahnuta i11stinitom pričom, dinamična je dramska serija o ekscentričnom geniju Walteru O’Brienu (Elyes Gabel) i njegovu timu neprilagođenih genijalaca koji su posljednja crta obrane protiv složenih, visokotehnoloških prijetnji modernog doba.

Kao novi think-tank Ministarstva domovinske sigurnosti, O’Brienov tim Škorpion uključuje Tobyja Curtisa (Eddie Kaye Thomas), biheviorističkog stručnjaka koji može pročitati svakoga, Happy Quinn (Jadyn Wong), genijalku za mehaniku, i Sylvestera Dodda (Ari Stidham), statističkoga gurua. Udruživanje njihova golemog znanja o tehnologiji u rješavanju složenih zadaća zadivljuje federalnog agenta Cabea Galla (Robert Patrick) koji dijeli mučnu povijest s O’Brienom. Međutim, dok se ova društveno nesigurna skupina dobro snalazi i zabavlja u vlastitom društvu, vanjski život ih zbunjuje, pa se oslanjaju na majku nadarenog djeteta Paige Dineen (Katharine McPhee) da im približi svijet.

Ovi su štreberski genijalci naposljetku pronašli savršeno radno mjesto gdje mogu primjenjivati svoju iznimnu snagu uma u rješavanju državnih kriza, ali i podučavati jedni druge kako se uklopiti u društvo. O’Brienov tim tako će se u prvoj sezoni baviti nizom kriznih situacija, od spašavanja guvernerove kćeri od smrtonosnog virusa i popravljanja nuklearnog reaktora do traženja ubojice glazbenog blogera i sprječavanja novog svjetskog rata mirovnim pregovorima u istočnoj Europi.

Glavni lik temelji se na stvarnoj osobi, također Walteru O’Brienu, stručnjaku za računalnu sigurnost koji tvrdi da je hakirao NASA-in računalni sustav kada je imao samo 13 godina. O’Brien je ujedno i jedan od izvršnih producenata serije.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Walter O’Brien

Elyes Gabel

Walter O’Brien

Elyes Gabel t

Cabe Gallo

Robert Patrick t

Paige Dineen

Katharine McPhee

Paige Dineen

Katharine McPhee t

Happy Quinn

Jadyn Wong

Happy Quinn

Jadyn Wong t

Sylvester Dodd

Škorpion

Sylvester Dodd

Ari Stidham t

Toby Curtis

Škorpion

Toby Curtis

Eddie Kaye Thomas t