Skrivena istina - Sapunice | Sapunice

Skrivena istina

( La Verdad Oculta )

skrivenaistina

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 2006

PRODUKCIJA: Esmas

BROJ EPIZODA: 120

REDATELJ: Victor Fouilloux

AUTOR: Jose Rendon

http://www.esmas.com/laverdadoculta

Sadržaj serije

Skrivena istina je dirljiva ljubavna priča o dva para čije veze otežavaju intrige i tajne. Prvi par su David Genoves i Gabriela Guillen, draga i inteligentna djevojka koja radi kao konobarica u restoranu koji vodi vlasnikov sin David. Drugi par su Juan Jose, koji je nevin u zatvoru proveo 11 godina i Alejandra, bogata arhitektica u koju se Juan zaljubio na prvi pogled i namjerava se boriti za njenu ljubav.

Priča počinje kada se Gabriela i njezina sestra Julieta zaposle u Davidovu restoranu kojemu se odmah svidi Gabriela. No nije jedini, jer je njegov partner Carlos jednako inspiriran njezinom ljepotom, pa postaju ljuti suparnici. Iako je Gabriela zaljubljena u Davida, nastala situacija nagna ju da počne sumnjati u njegovu iskrenost. Osobito među njima porastu tenzije kada Gabriela upozna Leonarda, policijskog načelnika, koji postane njezin zaštitnik. Mjeseci će proći dok Gabriela samoj sebi ne prizna da uistinu voli Davida čiji su osjećaji iskreni. Ipak njihova će veza biti prožeta konfliktima i teškoćama koje će uzrokovati Carlosove spletke i Davidova ljubomora.

Gabriela ne zna da se njezin i Davidov otac poznaju godinama i dijele mračnu tajnu. Kada Davidov otac Mario oboli od neizlječive bolesti zabrinut je za sinovo nasljeđe zbog zlog i lakomog partnera Adolfa. Stoga zatraži Gabrielinog oca da zauzme njegovo mjesto dok se ne riješi partnerski odnos s Adolfom.

Mariova nećakinja Alejandra jedina je koja zna tajnu i kao arhitektica će mu pomoći izgraditi tunel kako bi bio u vezi sa svojim dvojnikom. Juan Jose zaljubit će se u nju čim ju ugleda, a klasne razlike prijeći će kada Juan nenadano naslijedi bogatstvo koje će mu omogućiti da joj se približi, te sklopi savez s Mariom i Gabrielinim ocem Faustom kako bi riješio neriješene račune sa zlim Adolfom.

Načelnik Leonardo Faidella će odigrati važnu ulogu u istrazi o Adolfovim kriminalnim aktivnostima i njegova će otkrića biti presudna za ishod ove napete romantične priče.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Gabriela Guillen

Galilea Montijo

Gabriela Guillen

Galilea-Montijo-Gabriela-G

Pametna i odlučna djevojka, romantična, strastvena i vjerna. Ne podnosi nepravdu, dobra je kći i odgovorna osoba koja daje sve od sebe kako bi poboljšala svoj društveni i financijski status.

David Genoves

Gabriel Soto

David Genoves

Gabriel-Soto-David-Genoves

Inteligentan, zgodan i odlučan mladić. Snažne je volje, ali najveća su mu mana nestrpljivost i ljubomora. Izuzetno je vezan za čovjeka kojeg smatra svojim ocem i čini sve kako bi ga zaštitio od neprijatelja.

Alejandra Balmori

Alejandra Barros

Alejandra Balmori

Alejandra-Barros-Alejandra

Mlada, lijepa i poduzetna arhitektica. Na prvi pogled djeluje umišljeno zbog svog bogatog podrijetla, ali u duši je blaga i uvijek spremna pomoći.

Juan Jose Victoria

Eduardo Yanez

Juan Jose Victoria

Eduardo-Yanez-Juan-Jose-Vi

Dobar, pošten i ponizan čovjek, ali pun ogorčenosti. Sudbina će se okrenuti tako da dobije priliku za osvetom.

Yolanda Rey

Maria Sorte

Yolanda Rey

Maria-Sorte-Yolanda-Rey

Duboko u sebi je dobra osoba, ali slaba i zagrižena pohlepom. Prava je ropkinja Adolfove moći i novca, ali savjest ju tjera da pomogne drugima. Iako u tajnosti...

Adolfo Avila

Julio Aleman

Adolfo Avila

Julio-Aleman-Adolfo-Avila

Zloban i pohlepan pojedinac koji živi od iskorištavanja slabih. Obogatio se na ucjenama i krijumčarenju. Nesposoban je voljeti, čak i svoje sinove.

Carlos Avila

Marco Mendez

Carlos Avila

Marco-Mendez-Carlos-Avila

Arogantni besramnik kojega je očeva hladnoća učinila nasilnim, okrutnim i zavidnim.