Slomljena krila - Sapunice | Sapunice

Slomljena krila

( Udaan )

slomljena-krila

ZEMLJA PROIZVODNJE: Indija

GODINA PROIZVODNJE: 2014

PRODUKCIJA: Colors TV channel

BROJ EPIZODA: 100

REDATELJ:

AUTOR: Robin Bhatt, Javed Siddiqui i Sameer Siddiqui

http://colors.in.com/in/shows/udaan-3652.html

Sadržaj serije

Slomljena krila priča je o dužničkom ropstvu prema bogatom gospodaru Kamalu Narayanu Rajvanshiju (Bhaiyyaji). Serija govori o ženskom liku, djevojčici Chakor (Spandan Chaturvedi), koja će postati žrtvom dužničkog ropstva.

Dok je Chakorina majka Kasturi (Sai Deodhar) bila trudna, njezin otac Hariya doživio je nezgodu i umro. Bhuwan nije imao ni novca ni krava koje bi darovao Panditu za Hariyjin pogreb. Stoga su Bhuwan i Kasturi tražili novac od Bhaiyyajija. U zamjenu za novac Tejaswini, žena Kamala Narayana Rajvanshija, predložila je da založe svoje još nerođeno dijete. Par je morao pristati na dužničko ropstvo svog još tada nerođenog djeteta i tako omogućiti Hariyjin pogreb. Kasturi je rodila kćer Chakor u noći punog mjeseca. Tejaswini je dopustila da Chakor bude s njima do svoje sedme godine, a zatim će je morati dovesti u palaču gdje će djevojčica raditi. Sedam godina poslije (2003.) Chakor će ući u palaču. Neustrašiva je, draga i pametna djevojčica koja sanja o slobodi, uz potporu Ishwara Rawata (Sandeep Baswana).

Ishwar je otac Aditye Rawata, slobodoumni kolekcionar iz Lucknowa. On obožava Chakor kao kćer i želi da se djevojčica školuje. Bhaiayyaijeva obitelj je protiv njega i želi ga uništiti. Ishwar je odlučan u namjeri da omogući Chakor obrazovanje, unatoč protivljenju ostalih. Čak će je i odvesti u Lucknow i tražiti potporu svoje obitelji. Ishwarov otac Purshottam boji se Bhaiyyajija te će pokušati vratiti Chakor u palaču. No poslije će Ishwar biti uhićen na temelju lažne optužbe od strane Bhaiyyajija, koji će tvrditi da je Ishwar nezakonito držao Chakor u svom domu želeći je prodati. Kako bi zaštitila Ishwara, Chakor će morati birati između spasa čovjeka koji joj je pomogao i mogućnosti vlastitog obrazovanja. Chakor će se odreći obrazovanja.

Ishwar će poginuti u eksploziji bombe koju je postavio Kamal Narayan. Kamal i Manohar će vidjeti djevojku Chunni koja sliči Chakor i platititi joj 50 lakh rupija da glumi Chakor. Kasturi i ostali razveselit će se što će napokon vidjeti Chakor, no na kraju će se ispostaviti da je Chunni Chakorina sestra blizanka.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Chakor

Spandan-Chaturvedi

Chakor je djevojčica koja je osuđena na dužničko ropstvo od rođenja. Suočavat će se s izazovima koje joj postavlja Kamal Narayan (kojeg igra Sai Bilal) boreći se za oslobođenje od dužničkog ropstva u koje su je gurnuli roditelji, majka Kasturi (koju igra Sai Deodhar) i otac Bhuvan (kog igra Rajiv Kumar).

Kamal Narayan Rajvanshi - Bhaiyyaji

Sai Ballal

Kamal Narayan Rajvanshi - Bhaiyyaji

Sai-Ballal

Tejaswini Rajvanshi

Prachee Pathak

Tejaswini Rajvanshi

Prachee-Pathak

Imli

Tasheen Shah

Imli

Tasheen-Shah

Aditya Rawat

Yash Mistry

Aditya Rawat

Yash-Mistry

Arjun Khanna

Vineet Raina

Arjun Khanna

Vineet-Raina

Bhagya Arjun Khanna

Sheetal Pandya

Bhagya Arjun Khanna

Sheetal-Pandya

Kasturi

Sai Deodhar

Kasturi

Sai-Deodhar