Snaga obitelji - Sapunice | Sapunice

Snaga obitelji

( Kardeslerim )

snaga-obitelji-1

ZEMLJA PROIZVODNJE: Turska

GODINA PROIZVODNJE: 2021

PRODUKCIJA: NGM Media

BROJ EPIZODA: 50

REDATELJ: Serkan Birinci

AUTOR: Gül Abus Semerci

https://ngmedia.com.tr/yapimlar/kardeslerim/

Sadržaj serije

Uskoro će gledatelji u programu Nove TV imati priliku pratiti novu napetu tursku dramsku seriju u čijem će se središtu naći četvero mladih ljudi koji su u istom danu tijekom dvije različite nesreće ostali bez oba roditelja. Glavni uzrok obje nesreće leži samo u jednom moćnom čovjeku Akifu i njegovim nepromišljenim postupcima. Dok oni pokušavaju pronaći svoje mjesto u svijetu i bez roditelja stati na vlastite noge, putevi im se konstantno isprepleću s Akifom, kako u dobru tako i u zlu.

Napeta dramska serija “Snaga obitelji” okuplja izvrsnu glumačku ekipu, pa će na ekranu publiku opet oduševljavati poznata glumica Ahu Agtu koja je u hit seriji “Tuđi život” utjelovila pohlepnu odvjetnicu Džandan, dok će opakog Akifa utjeloviti kazališni i televizijski glumac Celil Nalcakan, poznat i po ulozi Dilavera u seriji “Sila”. Mladenačko osvježenje seriji dati će nova talentirana lica turske glumačke scene poput Yigita Kocaka, Su Burcu Yazgi Coskun, Cihana Şimseka, Onura Seyita Yarana i drugih.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Akif Atakul

Celil Nalcakan

Akif Atakul

akif-1-1024x1534

Ima 42 godine. On je čovjek koji vjeruje da može zavladati svijetom. Nedostaje mu osjećaja za savjest i suosjećanje, no isto je toliko slatkorječiv, brbljiv i zgodan. Ne postoji ono što neće učiniti i pravilo koje neće pogaziti kad je riječ o njegovim željama i koristi.

Nebahat Atakul

Simg Slecuk

Nebahat Atakul

nebahat-1024x1534

Ima 40 godina i uživa u bogatstvu i moći svoga supruga Akifa, ali ne i njegovoj privrženosti. Ona je hrabra žena koja, kad se sretna obiteljska slika koju je stvorila nađe u opasnosti, ne vidi nikoga i spremna je riskirati sve kako bi osigurala život za sebe i djecu.

Suzan Manyasli

Ahu Yagtu

Suzan Manyasli

suzan-1024x1534

Ima 34 godine. Zgodna je, njegovana i privlačna žena. Ona je osjećajna žena koja je dosta puta povrijeđena dok je ljubav i nježnost koju nije pronašla kod muža tražila vani. S događajima koje će doživjeti iznova će otkriti sebe i suočiti se s tajnama iz prošlosti.

Sengul Eren

Fadik Sevin Atasoy

Sengul Eren

sengul-1024x1534

Sengul je u srednjim godinama i cijeli je život bila ambiciozna, ali život joj je davao samo loše karte. Kad njezini nećaci ostanu bez roditelja, ona je adresa na koju se prvo zapute. Iako im želi pomoći nije sklona ni tome da im previše popušta. No okolnosti koje se pred njima otvore, njoj daju ideje kako da dođe do svojih neispunjenih ambicija.

Asiye Eren

Su Burcu Coskun

Asiye Eren

asye-1024x1534

Ima 17 godina. Emotivan je i ambiciozan momak.Ima 17 godina. Jednostavna, iskrena i snažna djevojka, majčinski tip. Ona je radišna djevojka koja je majka starijoj braći i maloj sestrici Emel, a pritom vrijedno uči za školu. Uza sve to ima i prekrasan glas.

Omer Eren

Yigit Kocak

Omer Eren

omer_1-1024x1534

Ima 17 godina. Emotivan je i ambiciozan momak. Iako se s vremena na vrijeme izgubi jer ne može svladati glas svog srca, on je momak koji radi što treba kako bi olakšao odgovornosti svog starijeg brata Kadira.