Snažne žene - Sapunice | Sapunice

Snažne žene

( Küçük Kadinlar )

Snazne-zene-1.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: Turska

GODINA PROIZVODNJE:

PRODUKCIJA: Kanal D, Star TV

BROJ EPIZODA: 120

REDATELJ:

AUTOR:

http://www.kanald.com.tr/kucukkadinlar

Sadržaj serije

Nakon iznenadne i šokantne smrti obaju roditelja u prometnoj nesreći, petero sestara bit će primorane susresti se sa svakodnevnim poteškoćama i prolaziti kroz najteže nevolje i izazove, zbog kojih će morati napustiti djetinjstvo i naglo postati odrasle i odgovorne osobe. Susjedi će im pružiti prvu pomoć pri snalaženju u novoj situaciji, no s vremenom će se, zbog svojih različitih karaktera i osobnosti, sestre početi ljutiti jedna na drugu, svađati, pa čak i razdvajati, a sve kako bi same shvatile da su si najveća potpora!

„Snažne žene“ (orig. Küçük Kadınlar) priča je o pet djevojaka koje se, silom prilika, u vrlo ranom razdoblju svojih života bore protiv moralnih, društvenih i gospodarskih problema odraslog svijeta. Serija, ispirana proslavljenom novelom „Male žene“ američke spisateljice Louise May Alcott,  doživjela je premijeru na turskoj televiziji Kanal D u ljeto 2008. i vrlo je brzo postala jedan od najgledanijih televizijskih projekata.

Producent Bu Durmaz prihvatio je ponudu o nastavku snimanja serije pa su „Snažne žene“ usred druge sezone postale zaštitno lice konkurentske televizijske kuće Star TV, gdje su 2011. i završile s emitiranjem nakon 240 epizoda unutar tri sezone. Posljednja epizoda serije bila je najgledanija emisija na svim turskim televizijama, ali i najviše komentirana tema dana na društvenim mrežama.asasdads

Komentari

Neda Jalušić

šteta, što nema prijevoda po serijama unaprijed, inače, serija je prilično dobra….

Glumci

Elif Gezici

Ekin Turkmen

Elif Gezici

Armağan Gezici

Hande Soral

Armağan Gezici

Yeliz Gezici

Fulya Zenginer

Yeliz Gezici

Bilge Gezici

Elit Iscan

Bilge Gezici

Cansu Gezici

Selin Ilgar

Cansu Gezici