Stari dečki - Sapunice | Sapunice

Stari dečki

( The old guys )

Stari_decki.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: Velika Britanija

GODINA PROIZVODNJE: 2009

PRODUKCIJA:

BROJ EPIZODA: 12

REDATELJ: Dewi Humphreys

AUTOR:

http://

Sadržaj serije

Sustanari Tom i Roy nadopunjuju se kao lonac i poklopac. Roy (Clive Swift)je načitan, organiziran, uredan i osjećajan, dok Tom (Roger Lloyd-Pack) sve to jednostavno nije. Privikavajući se na mirovinu, obojica se moraju suočiti s činjenicom da im se život ne odvija kako su priželjkivali.

Tom je udovac koji ima složen odnos s kćeri Amber, dok Roy nema djece i gotovo je prebolio što ga je prije dvije godine bivša supruga Penny ostavila zbog stanovitog Desa. Iako su doživjeli mnoga razočaranja, i dalje su svestrani i emocionalno stabilni pojedinci. Ako izuzmemo to što Tom nagovara Roya na međusobni brak iz interesa, što se svađaju oko bjeloruske kurtizane ili što su nezdravo opsjednuti svojom privlačnom susjedom Sally.

Međutim, zajedno nekako uspijevaju svladati životne izazove, nailazeći na neprekidne umirovljeničke dvojbe. Neke od tih dvojbi vezane su uz religiju, istinsku ljubav ili određivanje prikladnog trenutka za početak ispijanja nekoliko čašica. Unatoč brojnim prepirkama, raspravama i rivalstvu, njihovo prijateljstvo je trajno i neupitno. Na koga drugog se osloniti kada zbog drugorazredne narančaste kabanice vaše lice poprimi istu boju ili kada otkrijete ljepotu jednostavnih užitaka poput gledanja televizije naočalama napravljenim od gotovo prozirne šunke?

Originalna, duhovita i samo mrvicu neukusna, ova komedija nalikuje modernoj verziji serije “Neobičan par”, te na svjež način pristupa temi umirovljenja i zadovoljstvima dostojanstvenog starenja.

Komentari

Glumci