Sučevo novo ruho - Sapunice | Sapunice

Sučevo novo ruho

( Outlaw )

Sucevo_novo_ruho.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: SAD

GODINA PROIZVODNJE: 2010

PRODUKCIJA:

BROJ EPIZODA: 8

REDATELJ: Marcos Siega

AUTOR: John Eisendrath

http://

Sadržaj serije

Cyrus Garza, ženskar i sudac vrhovnog suda, doživljava prosvjetljenje koje ga navodi na radikalnu odluku: da odstupi s mjesta suca i prihvati se privatne prakse. Garzin prvi slučaj – u posljednji čas mora spasiti klijenta koji je osuđen na smrt – test je njegovih živaca, a rješava ga kao od šale. U timu koji mu pomaže nalaze se cijenjeni branitelj i Garzin najbolji prijatelj Al Druzinsky, odana asistentica Mereta Stockman, konzervativni odvjetnik s Yalea Eddie Franks i drska privatna istražiteljica Lucinda Pearl. Čini se da će Garza ostaviti traga kao veliki borac za pravdu. Pa ipak, s obzirom na to da je izišao iz sustava i postao svojevrsni odmetnik, mogao bi na visokim funkcijama imati opasne neprijatelje, neprijatelje koji kuju urotu protiv njega.

Outlaw je nova serija koju je osmislio izvršni producent John Eisendrath (Alias, Felicity), a u glavnoj je ulozi dobitnik Emmyja Jimmy Smits, poznat po ulogama u Newyorškim plavcima i Zapadnome krilu.

Malo je poslova na kojima ljudi ostaju doživotno, a mjesto suca Vrhovnog suda jedno je od onih na kojima nitko neće dati otkaz – osim ako nije Cyrus Garza (Jimmy Smits). Sudac Garza ženskar je i kockar koji je uvijek točno tumačio zakon sve do trenutka kada shvati da je sustav u koji vjeruje iskvaren. Stoga napušta mjesto suca i vraća se privatnoj praksi. Zahvaljujući iskustvu s pravnim sustavom, Garza i njegov odvjetnički tim obilazi Ameriku i prihvaća važne i kontroverzne slučajeve.

U timu su Garzin najbolji prijatelj iz djetinjstva Al Druzinski (David Ramsey), sjajan branitelj liberalna svjetonazora, Mereta Stockman (Ellen Woglom), nepopravljivo romantična Garzina asistentica, Lucinda Pearl (Carly Pope), nekonvencionalna privatna istražiteljica koja se koristi svojom privlačnošću i snalažljivošću da bi prikupila informacije za Garzu te naposljetku Eddie Franks (Jesse Bradford), uvijek napet i nevjerojatno ambiciozan odvjetnik s Yalea kojeg je Garza tek zaposlio na mjesto asistenta.

Komentari

Glumci