Supertalent: Potraga za finalistima se nastavlja - Sapunice | Sapunice

Nedjelja 12. 11. 2017.

2live_natjecatelji

Supertalent: Potraga za finalistima se nastavlja

Prvih dvoje finalista Supertalenta već je poznato, a kojih dvoje će se još njima pridružiti doznat ćemo u drugoj emisiji uživo ove nedjelje.

Kandidate smo već upoznali kroz audicijske emisije, stoga će biti zanimljivo vidjeti koliko su polufinalisti napredovali te što će novoga ovaj put pokazati.

Osim pjevača, glazbenika, mađioničara, akrobatkinje i imitatora vidjet ćemo i dvije plesne skupine koje će pokušati izboriti prolazak dalje. Jedna od njih je grupa Megablast Junior koja dolazi iz Velike Gorice, broji članove u dobi od 10 do 12 godina i plešu showdance. Nakon njihovog nastupa najimpresioniranija je bila Maja koja je zaključila da je njihova izvedba bila dostojna televizijskog nastupa. „Sviđa mi se kako razmišljate, ništa niste prepustile slučaju, obožavam vas!“ oduševljeno im je poručila. Ostatak žirija složio se da su im definitivno priuštile pravi show, a Martina je dodala kako je čeznula za čistim formacijama.

megablast-junior_2107-11

B – Residence i u polufinalu pripremaju pravi spektakl. Osnivači grupe su iskusni plesači Biljana Banjac i Martina Boroša koje su tri puta bile prvakinje u hip hopu te su i službene plesačice zagrebačkog košarkaškog kluba. „Mi bi se izdvojili po našoj karizmi koja zrači iz nas kada plešemo. Svi to prepoznaju. Ta kohezija koja postoji kod nas i izvan treninga definitivno se vidi na nastupima. Vidi se da svi plešu kao jedno, da imaju istu energiju, želju i volju za plesom.’’, poručuje ova vesela ekipa.

b-residance_2195-2

Svoje mjesto u finalu pokušat će izboriti imitator Daniel Dizdar koji je mlađoj publici poznatiji kao Spužva Bob. Nakon njegovog nastupa na audiciji Maja je poželjela slušati ga bar još dva sata, a hoće li i ovoga puta doći s impresivnim repertoarom ostaje nam za vidjeti. Žiri i publiku zabavit će i šarmantni Francuz Guy Pardillos s nekim novim mađioničarskim trikovima, dok će Talijanka hrvatskih korijena, Clorinda Varricchio pokušat ponovno  zadiviti žiri, posebno Martinu koja je kazala kako joj je njezin nastup bio „iznimno atraktivan i poprilično dosadnjikav“.

Od pjevača vidjet ćemo malenog Gabrijela Čačića, najvećeg obožavatelja Miše Kovača te  Helenu Gudelj, djevojku koja je dobila same pohvale žirija i ovacije publike

U drugoj emisiji uživo nastupit će i Scifidelity orchestra, kojima su direktan ulazak u polufinale osigurali Igor i Rene stisnuvši zlatni gumb. Zanimljivo će biti vidjeti i nastup bubnjara Roka Dubravice čiji se nastup jedino nije svidio Martini. „Sljedeći put bit će još žešće!“ poručio je tada Roko, a hoće li ustrajati na tome, ostaje nam za vidjeti.

Osim Rokova nastupa, očekuje nas još jedan nastup koji je podijelio mišljenja žirija – onaj twerkerice Sarah Seifert.

Svakako zanimljiva epizoda je ispred nas, a koje dvije točke će proći dalje, ostaje nam za vidjeti. Ne propustite drugu emisiju uživo ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Komentari