Supertalent: Erupcija emocija i magija na francuski način - Sapunice | Sapunice

Subota 7. 10. 2017.

61415770-supertalent-emil-i-matea

Supertalent: Erupcija emocija i magija na francuski način

Mnoštvo zanimljivih kandidata koji će kod žirija i gledatelja, nesumnjivo, izazvati erupciju snažnih i vrtoglavih emocija očekuje nas u novom Supertalentu.

Nakon što je uz drugu epizodu Supertalenta bilo više od 883 tisuće gledatelja te je emisija ostvarila udio u gledanosti od 52,2 posto ljestvica je visoko podignuta. U trećoj epizodi slijede iznenađenja.

Jedni od njih su plesački, ali i ljubavni par, Emil i Matea, čija će energija biti toliko jaka, da će žiri, naprosto ostaviti bez teksta. Emil i Matea dolaze iz Zagreba i zajedno plešu već četiri godine. Najprije se dogodila ljubav, a potom su shvatili da svoj talent mogu ujediniti. ”Recept za uspjeh rada u paru, osim povjerenja je i strpljenje.”, otkrila je Matea, a kakav su nastup pripremili, doznat ćemo u nedjelju.

Emocionalno snažan nastup priredit će i Niko Milan, ugostitelj koji dolazi iz Metkovića, a živi u Kutini. Nastup na Supertalentu za njega ima posebnu važnost – pjevat će svojoj bivšoj supruzi u nadi da mu se vrati. ”Ženo, slušaj i gledaj kakav frajer! To je to! To je frajer!”, kazat će Maja izvan sebe, koju će Nikin nastup dirnuti te će čak pustiti i suzu.

61415772-supertalent-niko-milan

”Glazba mi je kao ispušni ventil. Kada pjevam, nemam nikakvih briga. Pjesma koliko god tužna bila, dolazi iz srca.” , iskreno će Niko.

Osim jakih ljubavnih emocija, ove nedjelje u Supertalentu predstavit će se i Guy Pardios, mađioničar porijeklom iz Francuske, koji će, nedvojbeno, posebno zaintrigirati ženski dio žirija.

61415771-supertalent-guy-pardillos

Zbog ljubavi se Guy preselio u Hrvatsku, a s kakvim trikovima će kupiti pažnju žirija, ne propustite doznati. U Hrvatskoj se koristi umjetničkim imenom ‘Ma daj’, koje mu je upravo publika nadjenula ostavši zatečena nakon njegovih trikova.

Doznajte koje će se to strašna priča odviti u Supertalentu!

Kostimirane plesačice, zastrašujuća glazba i zanimljiva koreografija očekuje nas od plesne skupine Megablast.

Megablast je grupa od 24 članice u kojoj najmlađa članica Laura ima deset godina, a najstarija Lorena 13. Koreografiju naziva ”Zastrašujuća priča” pripremale su par mjeseci, ali to nisu shvatile kao teret već kao zabavu i druženje.

61415424-supertalent-megablast

”Jako smo uzbuđene prije nastupa, ali nije nas strah. U Supertalentu je žiri koji je poznat u Hrvatskoj, bit će puno ljudi, kamera, a tu su i drugačije točke. Inače se natječemo samo u plesu, a ovdje ima različitih talenata”, rekle su nam ove plesačice.

Još ćemo jednu zanimljivu točku vidjeti na pozornici Supertalenta, a izvest će ju Filip Vojković. On će pokazati yo-yo freestyle. ”Izaberete glazbu i smislite trikove koji lijepo odgovaraju uz tu glazbu”, tako je objasnio svoje umijeće.

61415425-supertalent-filip-vojkovic

”Sjetio sam se kako sam se kao mali igrao s igračkom jojo i zanimalo me da vidim kako to izgleda danas. Sada je puno drugačije i bilo mi je fora pa sam se prije otprilike dvije godine počeo baviti time”.

Filip je vrlo zanimljiv i razlikuje se od svojih vršnjaka po, danas, nevjerojatnoj karakteristici. Filip ne posjeduje mobitel. ”Nemam mobitel jer mi ne treba. Jojo je moj najbolji prijatelj i umjetnost”, rekao je.

Natjecatelj Supertalenta izazvat će žiri i voditelje

Natjecatelj Tihomir Stilinović, umjetničkog imena Chili Maus, ove nedjelje u Supertalentu predstavit će se s jednim vrlo zanimljivim talentom. Naime, kako tvrdi, njegov talent je izrazito visoka tolerancija na ljutu hranu, a to će demonstrirati jedenjem chilli papričica.“Nadam se da ću natjerati žiri u suze!” kaže Tihomir te dodaje: “Ja mogu pojesti najljuću papričicu, uživam u tome i oduvijek sam uživao! Dok sam bio mali i živio u Đakovu, bio je običaj da pripremamo vrlo ljuti fiš.”

tihomir-stilinovic-5

Koliko su papričice uistinu ljute, iskusit će i Janko te voditelji Igor i Rene. Na Tihomirov nagovor da mu se u nastupu pridruži netko iz žirija, nakon međusobne prepirke tko će biti taj ‘sretnik’ koji će testirati ljutinu papričica, odluka je pala na Janka. “Ljudi, ja sam umorna, Bilman je star, Martina je diva, idi ti!” odlučila je Maja.

Iz solidarnosti prema Janku, na pozornicu će stupiti i voditelji Igor i Rene, a tko će se od njih pokazati najizdržljivijim, tko će proplakati, a tko se naljutiti, ne propustite doznati ove nedjelje.

Ljubav, sreća, iznenađenje, uzbuđenje, samo su neke od emocija koje očekuju gledatelje ove nedjelje u Supertalentu od 20 sati na Novoj TV!

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Komentari