Sve će biti dobro - Sapunice | Sapunice

Sve će biti dobro

Sve-ce-biti-dobro

ZEMLJA PROIZVODNJE: Hrvatska

GODINA PROIZVODNJE: 2008

PRODUKCIJA: Ring Multimedija

BROJ EPIZODA: 180

REDATELJ: Goran Rukavina, Daniel Kušan i Mladen Dizdar

AUTOR: Diana Pečkaj Vuković

http://

Sadržaj serije

Sve će biti dobro je telenovela u kojoj se sage o ljubavi i prijateljstvu isprepleću s napetim obratima dviju glavnih obitelji, obitelji koje su u jednom razdoblju života bile vrlo bliske, ali su se ipak razišle. Okosnica obiteljskog serijala o ljubavi, prijateljstvu i rivalstvu je sukob dvojice nekadašnjih najboljih prijatelja na kojemu scenaristička ekipa, predvođena Dianom Pečkaj Vuković, gradi napetu priču.

Pod vodstvom iskusnoga glavnog redatelja Branka Ivande, zaigrat će ekipa od 30-ak stalnih glumaca, te neka nova lica koja će se prvi put predstaviti gledateljima. Bojana Gregorić-Vejzović tumači liječnicu, Goran Grgić građevinskog poduzetnika, Leonora Surian novinarku, a Milan Pleština arhitekta. U glumačkoj postavi su i Janko Popović Volarić, Barbara Nola, Barbara Prpić Biffel, Damir Markovina, Božidar Orešković…

Jednu od uloga također će zaigrati manekenka Petra Maroja, kao i HTV-ov spiker i student Glumačke akademije Marinko Leš. Za snimanje svoje prve telenovele, producentska kuća “Ring Multimedija” izgradila je do sada najveći set u Hrvatskoj, koji se prostire na više od 2000 četvornih metara.

Aktualna epizoda

1.
sezona
86.
epizoda
Petak
23. 6. 2017.
HRT 2
18:57

"Sve će biti dobro – 086. epizoda"

Nevenka kaže Joži da može kući iz bolnice. Tamara časti kolege zbog dobitka na lotu. Tin pita Tamaru hoće li bivšem (Kučeri) javiti da je pogodila kombinaciju korištenjem njegovog telefonskog broja. Zoran i dalje ne želi da Ivana svjedoči na sudu protiv Macanovića. Vinko preuzima Matkov ured, Tončica je zabezeknuta Matkovom idejom adaptacija stanova. Jurica posjećuje Andrijanu u bolnici, kojoj naglo pozli od lijekova koje je uzela. Šmit predlaže Nevenki da se doseli k njemu. Zoran dolazi na zanimljivu zamisao u vezi s vodom u Brezovu. Šmit kori Tina jer je dao Andrijani svoje tablete, kaže da će to morati prijaviti. Karmen objašnjava Aleksandri da se njezin sin Mihael podvrgnuo DNA analizi kako bi se dokazalo Šmitovo očinstvo. Nevenka u drugoj bolnici doznaje ono što je i sama znala – mora hitno na operaciju. Vinko obećava Tončici da će pokušati utjecati na Matka da nastavi s primarnim zanimanjem – izgradnjom. Zoran prezentira Kreši svoju ideju o fontanama u Brezovu, no Krešo je skeptičan. Joža dolazi kući i krišom zove svoj kontakt (Dragu) je li pronašao neku od njegovih „žrtava". U školi otkriju Mihaelu kakva je zapravo Andrijana. Dinko iznenadi Tamaru u bolnici buketom. Mila neuspješno predlaže Zoranu da skrivenim mikrofonom snime Macanovića. Matko iznenadi cijelu obitelj pojavivši se u radnom kombinezu, obznani im da je pokrenuo malu tvrtku za adaptacije stanova. Tin ispriča Andrijani o smrti svoje zaručnice. Karmen ponudi Aleksandri mjesto predstojnice odjela ako joj pomogne maknuti Šmita s te pozicije…

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Nevenka Augustinčić Bebić

Bojana Gregorić Vejzović

Nevenka Augustinčić Bebić

Bojana-Gregoric-Vejzovic-t

Ginekologinja Nevenka zapravo je pozitivka, ali kako nitko nije bezgrešan, ispostavlja se da i ona ima mane.

Matko Bebić

Goran Grgić

Matko Bebić

Goran-Grgic-t

Građevinski poduzetnik koji se priprema za prezentaciju projekta Metropolis koja će se graditi u naselju Brezovo. Oženjen je za ginekologinju Nevenku Augustinčić Bebić i imaju kći Sunčicu.

Zoran Fabris

Milan Pleština

Zoran Fabris

Milan-Plestina-t

Arhitekt autsajder, koji postaje ozbiljan igrač penjući se s dna. Zoran je pozitivac, ali s puno ispada.

Mila Radić

Leonora Surian

Mila Radić

Leonora-Surian-t

Novinarka Mila Radić ambiciozan je i pozitivan lik serije koji je često u redakciji dnevnih novina "Kronika" u kojima radi. Susret sa arhitektom Zoranom Fabrisom u potpunosti preokreće njezin svijet.

Tomo Šimunić

Janko-Popovic-t

Matkov pomoćnik i konzultant. Tomo je beskrupulozni biznismen i negativac je koji ne preza ni pred čime kako bi ostvario zactani poslovni cilj.

Aleksandra Kirin

Barbara Nola

Aleksandra Kirin

Barbara-Nola-t

Ambiciozna liječnica koja ne preza ni pred čime kada je u pitanju napredovanje u poslu. Nakon smrti primarijusa Fijana želi postati predstojnica odjela, te zbog toga polako dolazi u sukob s liječnicima i sestrama.

Slaven Bebić

Filip Riđički

Slaven Bebić

Filip-Radjicki-t

Sin iz prvog braka Matka Bebića. Ima rođendan na godišnjicu smrti svoje majke koja je umrla na njegovom porodu. Zbog svađe s ocem želi napustiti kuću čim zaradi svirajući u bendu.

Dinko Matić

Duško Modrinić

Dinko Matić

Dusko-Modrinic-t

Novi razrednik maturantice Sunčice, u kojeg se ona zaljubljuje. Uz posao u školi, dodatno zarađuje radeći kao konobar u kafiću.

Krešo Antić

Marinko Leš

Krešo Antić

Marinko-Les-t

Krešo je arhitekt i dobar prijatelj Mile Radić.

Kristina Kovač

Petra Maroja

Kristina Kovač

Petra-Maroja-t

Novinarka koja nudi Mili pomoć oko teksta o naselju Brezovo.

Davor Šestan

Željko Šestić

Davor Šestan

Zeljko-Sestic-t

Urednik dnevnih novina "Kronika"

Tamara Ručević

Barbara Prpić-Biffel

Tamara Ručević

Barbara-Prpic-Biffel-t

Glavna medicinska sestra koja voli pravdu i trudi se širiti pozitivnu vibru na poslu i u bolnici.

Anton Kučera

Damir Markovina

Anton Kučera

Damir-Markovina-t

Specijalizant Anton mlad je i zgodan, ali neodgovoran doktor koji voli žensko društvo.