Tajni krug - Sapunice | Sapunice

Tajni krug

( The Secret Circle )

tajni-krug

ZEMLJA PROIZVODNJE: Amerika

GODINA PROIZVODNJE: 2011

PRODUKCIJA: The CW

BROJ EPIZODA: 22

REDATELJ:

AUTOR: L. J. Smith

http://www.cwtv.com/

Sadržaj serije

Na male ekrane Doma TV-a dolazi hit serija temeljena na seriji knjiga L.J. Smith (The Vampire Diaries) – Tajni krug, romantična drama prepuna misterija, intriga i napetih situacija. Priča je o djevojci koja ne samo što otkriva da je vještica, već i da je ključ koji će otključati stoljetne borbe dobra i zla.

Cassie Blake (Britt Robertson) je bila sasvim obična, sretna tinejdžerica do trenutka kada joj je majka Amelia poginula u požaru. Nakon tog tragičnog događaja preselila se kod bake Jane u prekrasan gradić u Washingtonu, Chance Harbor, u kojemu je nekada živjela njezina majka i gdje se čini da njegovi stanovnici znaju više O Cassie nego ona sama.

Nakon što joj novi prijatelji iz Chance Harbora otkriju da su potomci moćnih vještica i da su čekali nju da dođe i kao posljednja karika upotpuni novu generaciju Tajnoga Kruga kojeg čine šest obitelji, Cassie im prvotno ne povjeruje, no kada joj Adam (Thomas Dekker), jedan od vještaca, otkrije kako da otključa svoje nevjerojatne magične sposobnosti, neobične stvari postanu dio Cassieine svakodnevnice.

Uskoro nakon otkrivanja tih tajni, Cassie pronađe staru kožnu knjižicu magije njezine majke koja otkriva da njezina smrt možda i nije bila nesretni slučaj kako se u tom trenutku činilo.

Ne propustite uzbudljivu seriju o šestero tinejdžera s nadnaravnim moćima, njihovim borbama s neprijateljima, ali i s vlastitim strahovima od 3. siječnja na Doma TV-u!

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Cassie Blake

Britt Robertson

Cassie Blake

Britt Robertson t

Cassie je bila sasvim obična, sretna tinejdžerica do trenutka kada joj je majka Amelia poginula u požaru. Nakon tog tragičnog događaja preselila se kod bake Jane u prekrasan gradić u Washingtonu, Chance Harbor, u kojemu je nekada živjela njezina majka i gdje se čini da njegovi stanovnici znaju više O Cassie nego ona sama. Nakon što joj novi prijatelji iz Chance Harbora otkriju da su potomci moćnih vještica i da su čekali nju da dođe i kao posljednja karika upotpuni novu generaciju Tajnoga Kruga kojeg čine šest obitelji, Cassie im prvotno ne povjeruje, no kada joj Adam, jedan od vještaca, otkrije kako da otključa svoje nevjerojatne magične sposobnosti, neobične stvari postanu dio Cassieine svakodnevnice. Uskoro nakon otkrivanja tih tajni, Cassie pronađe staru kožnu knjižicu magije njezine majke koja otkriva da njezina smrt možda i nije bila nesretni slučaj kako se u tom trenutku činilo.

Adam Conant

Thomas Dekker

Adam Conant

Thomas-Dekker-t

Jedan od dvojice muškaraca u Krugu. Adam i Cassie od početka osjete međusobnu privlačnost, no susprežu se da nešto dalje poduzmu jer Adam hoda sa Cassienom novom najboljom prijateljicom Dianom, poput većine djece iz Kruga i Adam je ostao bez jednog od roditelja (majke), zbog čega se njegov otac propio i počeo bez prevelikog ustručavanja pričati o sinovim sposobnostima;

Diana Meade

Shelley Hennig

Diana Meade

Shelley Hennig t

Lijepa i pametna djevojka te vođa Kruga koja se brzo sprijatelji s Cassie i pomogne joj da koristi svoje moći za dobro.

Faye Chamberlain

Phoebe Tonkin

Faye Chamberlain

Phoebe Tonkin t

Opasna djevojka iz grupe koja moći koristi za svoje sebične potrebe, te se zbog toga često sukobljava s Dianom, Faye je kći ravnateljice Chamberlain.

Melissa Glaser

Jessica Parker Kennedy

Melissa Glaser

Jessica Parker Kennedy t

Melissa je nesigurna djevojka, Fayeina najbolja prijateljica i često suučesnica u njezinim zlodjelima, na početku serije Melissa se osjeća kao da se nalazi u Fayeinoj sjeni i treba pronaći način kako da prevlada taj osjećaj i postane svoja osoba

Nick Armstrong

Louis Hunter

Nick Armstrong

Louis Hunter t

Zločesti samotni dečko s iznimnim atletskim sposobnostima, Nick je izgubio oba roditelja u ranoj dobi, te sada živi s ujakom u kući pokraj Cassie.

Dawn Chamberlain

Natasha Henstridge

Dawn Chamberlain

Natasha Henstridge t

Fayeina majka i ujedno ravnateljica škole koju svi iz Kruga pohađaju, Dawn je naizgled brižna prema učenicima i zaštitnički nastrojena prema Krugu, te pripadnica njegove prošle generacije, no ubrzo otkrijemo kako radi sa Charlesom.