Talijanska mlada - Sapunice | Sapunice

Talijanska mlada

( Muchacha italiana viene a casarse )

Talijanska-nevjesta

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 2014

PRODUKCIJA: Televisa

BROJ EPIZODA: 175

REDATELJ:

AUTOR: Delia González Márquez

http://television.televisa.com/telenovelas/muchacha-italiana-viene-a-casarse/

Sadržaj serije

Talijanka Fiorella Bianchi veliki je sanjar. Sanja o predivnom vjenčanju, iako još nije upoznala muškarca koji bi je ozbiljno shvatio. Svejedno, ona sebe zamišlja sa šarmantnim muškarcem poput mladića kojega je jedanput srela na putu kući. No, stvarni život nešto je sasvim drugo. Fiorella se mora brinuti o svojoj obitelji i danonoćno radi kao spremačica. Još kao dijete ostala je bez majke, pa svojoj sestri Gianni, koja je srčana bolesnica, mora biti majka, a mora se brinuti i o ocu Mariju, plućnome bolesniku. Žive u skromnoj i neudobnoj sobi i Fiorellu jako muči što obitelji ne može priuštiti bolji život.

Jednoga dana Fiorella dobije otkaz. Dolazi kući i zatiče umirućeg oca. Nešto prije svoje smrti Mario je zamolio Vittorija Dragonea, koji živi u Meksiku, da pomogne njegovim kćerima nakon što on umre. Vrlo brzo Vittorio šalje pomoć sestrama Bianchi, ali ubrzo ima i nevjerojatnu ponudu za Fiorellu: da se uda za njega. U strahu da će ga odbiti, šezdesetogodišnji Vittorio šalje joj svoje slike iz mladih dana. Nakon dugog razmišljanja, Fiorella odluči s Giannom otputovati u Meksiko, u nadi da će se udati i da će im se životi promijeniti. Njih dvije stižu u Meksiko, ali dogodi se niz peripetija. Gianni se stanje pogoršalo, pa njih dvije gube kontakt s Vittorijem. No upoznaju Adelu i Reynalda koji ih prihvate k sebi.

Fiorella se zaposli kod Tanije kao spremačica. Ponovno susreće mladića kojega je srela u Italiji, onoga o kojemu sanja da će se za njega udati. A to je Pedro Angeles, Tanijin dečko. Nakon svađe s Pedrom, Tania doživi prometnu nesreću i pogiba.

Pedro nekako želi kupiti Fiorellinu šutnju. Ne želi da se pročuje da je bio u vezi s Tanijom. Pedro Fiorelli nudi novac, ali ona odbije. Ona želi raditi na ranču Pedrove obitelji, ali on to ne želi. Fiorella nije djevojka koja brzo odustaje. Uz pomoć Pedrova vozača osvane na ranču Pedrovih roditelja. Pedro osjeća prijetnju i njezin dolazak smatra objavom rata. Prisiljen je prihvatiti Fiorellu i Giannu na ranču, ali upozorava ih da im ondje neće biti kao u raju.

Fiorella ni ne sluti da bi ovo bajkovito mjesto moglo postati pravi pakao zbog žestoke borbe za nasljedstvo među članovima Pedrove obitelji. Fiorella ne sluti ni da će otkriti tajnu o svojim korijenima, a to će je tako uzdrmati i pogoditi. Pedro se polako počinje zaljubljivati u Fiorellu, premda to uopće nije očekivao. Čak se i opirao tome. Fiorella ga je zavela jer uz nju Pedro na život gleda drukčijim očima. Njihova ljubav cvjeta, ali iznenada se pojavljuje Vittorio i zahtijeva da ona održi svoje obećanje i uda se za njega.

Pedrovoj i Fiorellinoj ljubavi nije zapreka samo obitelj Ángeles sa svojim intrigama i pohlepom, nego i Vittoriova opsjednutost Fiorellom. No, Pedro i Fiorella odlučni su u borbi za svoju ljubav…

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Fiorella Bianchi

Livia Brito

Fiorella Bianchi

Livia-Brito

Pedro Pietro Angeles

Jose Ron

Pedro Pietro Angeles

06_MUCHACHA_ITALIANA_Jose_Ron_01

Benito Segura

Eleazar Gómez

Benito Segura

Eleazar-Gómez

Gianna Bianchi

Ela Velden

Gianna Bianchi

09_MUCHACHA_ITALIANA_Ela_Velden_01

Eloisa Angeles

Isela Vega

Eloisa Angeles

Isela-Vega

Vittorio Vito Dragone

Enrique Rocha

Vittorio Vito Dragone

08_MUCHACHA_ITALIANA_Enrique_Rocha_01

Federica Angeles

Nailea Norvind

Federica Angeles

Nailea-Norvind

Sergio Angeles

Fernando Allende

Sergio Angeles

Fernando-Allende

Osvaldo Angeles

Mike Biaggio

Osvaldo Angeles

Mike-Biaggio