TLZP: Nives Celzijus dolazi kao raspjevani Rocky Balboa - Sapunice | Sapunice

Subota 13. 5. 2017.

nives

TLZP: Nives Celzijus dolazi kao raspjevani Rocky Balboa

Jednog od najvećih akcijskih junaka krajem 80-ih i početkom 90-ih godina utjelovit će Nives Celzijus, a vidjet ćemo ju u liku legendarnog Rockyja Balboe, odnosno Sylvestera Stallonea.

„Nisam neki ljubitelj borbi tako da mogu reći da me ovo izulo iz cipela.“, komentirala je Nives koja će za zadatak također imati i otpjevati soundtrack iz filma – ”Eye Of The Tiger”, grupe Survivor. „Trebam biti napeta u pjevanju, ali bit ću napeta i u pokretima. Takva je uloga.“, zaključila je, a hoće li uspjeti vjerno dočarati ovu boksačku filmsku legendu, ostaje nam za vidjeti.

nives2

Nimalo lagan zadatak imat će Ana Gruica koja će pjevati na njemačkom jeziku. Riječ je o izvođaču grupe Dschinghis Khan. „Bila sam šokirana, nisam imala pojam tko su!“, iznenađeno će Ana. Osim što će pjevati na njemačkom jeziku, Ana će izvesti i najupečatljiviji ples svih vremena. „Moram paziti na njemački izgovor, na količinu koreografije jer je komplicirana i da to dvoje uskladim.“ dodala je i priznala kako joj je ovo najdraža točka do sada.

ana3

Daniel Bilić također uzbuđeno čeka svoj nastup kao Rag’N’Bone Man. „Totalno je fora lik. Super mi je njegova glazba i super mi je njegov glas.“, kazao je, a nastupit će s pjesmom ”Human”.To treba napraviti kako spada, a ne kako sam do sada radio.“, odlučno će Daniel kojega čeka i velika fizička transformacija. „Dao mi je savjet kako da dobijem na masi.“, najavljuje.

daniel2

Bojan Jambrošić je, kaže, radio na tome kako biti ljuta žena, jer ćemo ga, naime, ove nedjelje vidjeti u liku pjevačice grupe En Vogue. „Nisam znao da je opet toliko komplicirana. Ja bih rekao da se spojila  Beyonce, Mariah i Christina Aguilera u jedno.“ zaključio je Bojan, koji će nastupiti s njihovim hitom ”Don’t Let Go”. „Ovo nije moj stil pjevanja. Tražio sam Ivanu Husar da me zamijeni, ali neće.“, našalio se.

bojan2

Ove nedjelje vidjet ćemo uzbudljive nastupe i Mie Anočić Valentić koja će se transformirati u Michaela Jacksona, Dalibor Petko postat će Lidija Bačić, Marija Rotha očekuje hologramski nastup s Montserrat Caballe i Freddiejem Mercuryjem, a Ivana Mišerić uprizorit će scenu iz filma Briljantin.

TLZP: Dalibor Petko kao Lidija Bačič

Komentari