Top pet skandala Šeherezade i Onura: od razvoda i prisilnog pobačaja do preljuba - Sapunice | Sapunice

Subota 26. 11. 2016.

onurr

Top pet skandala Šeherezade i Onura: od razvoda i prisilnog pobačaja do preljuba

Supružnici Halit Ergenc i Berguzar Korel koje od ponedjeljka u 21 sat gledamo na RTL-u u seriji „Ranjena ljubav“ gledateljima su  jednako zanimljivi zbog televizijskih projekata na kojima rade, koliko i zbog svog privatnog života. Turski mediji, tradicionalno skloni žutilu, ih nerijetko imaju na svojim naslovnicama, a istini za volju – Berguzar i Halit su im za to davali i te kako povoda.

Donosimo top pet skandala glumačko-bračnog para Ergenc-Korel.

PRELJUB

Tada 23 godišnja Berguzar upoznala je 12 godina starijeg Halita na setu serije „1001 noć“. Halit je u to vrijeme bio u braku s glumicom Gizem Soysaldi. Iako su iskre tinjale na setu serije, putovanje u Pariz u prosincu 2008. je donijelo preokret u njihovom odnosu. Halit se nakon 10 mjeseci rastao od Gizem, a ona je tada bila trudna. Kako joj je Halit jasno dao do znanja da je zaljubljen u drugu Gizem je odlučila pobaciti. Berguzar je pak zbog Halita ostavila svog dotadašnjeg dečka, uz mnogo manje drame nego što je to bio Halitov razvod.

FATALNA HUREM

Ako ima istine u onoj da se sve vraća, Berguzar Korel će to najbolje potvrditi. Snimanje serije „Sulejman Veličanstveni“ za Halita je značio ogroman uspjeh, ali je njegov privatni život zbog toga ispaštao. Odnosno – njegov brak. Naime, Berguzar nije mogla podnijeti snimanje ljubavnih scena između Halita i fatalne Meryem Uzerli. Vatrena crvenokosa zavodnica bila je sjeme razdora u bračnoj idili Halita i Berguzar, a povrijeđena supruga je čak dolazila na set ne bi li kontrolira što se događa s njezinim suprugom.

ODLAZAK BRAČNOM TERAPEUTU

Da doista u njihovom braku ima problema potvrdio je i sam Halit Ergenc i to potpuno neočekivano. Naime, u jednom je intervjuu otvoreno priznao da je njegova supruga ljubomorna, ali da to smatra normalnim jer glumcima nije lako podnijeti da njihovi partneri imaju ljubavne scene s drugim kolegama. Halit je tada priznao i da na Berguzarinu inicijativu odlaze bračnom terapeutu.

OSVETA ZA ‘PRELJUB’

Kada je Berguzar počela snimati seriju „Karadayi“ u kojoj joj je glumački partner bio Kenan İmirzalıoğlu, poznatiji kao Ezel, turski mediji dobili su materijal za pisati o tome kako Berguzar ima s čim uzvratiti Halitu za avanture s Meryem. Iako njihova navodna romansa nikad nije potvrđena, ozbiljno se pisalo o tome da se markantni Kenan, kojemu turski mediji tepaju da je njihov James Bond, svidio Berguzar. U najmanju ruku, Halitu sigurno nije bilo ugodno čitati te natpise.

PROSVJEDNICI

U ljeto 2013. godine Turskom su harali prosvjedi protiv tiranske vlasti premijera Recepa Erdogana. U masi od desetke tisuća ljudi, dvije poznate ličnosti ipak su izazvale najveći interes. Bila je riječ, naravno, o Halitu i Berguzar. Supružnici su se pridružili masi pobunjenika i tako završili u medijima diljem svijeta. Halitova želja da prosvjeduje je bila potaknuta i činjenicom da je Erdogan zabranio golotinju u seriji „Sulejman Veličanstveni“  te je oštro reagirao na sam sadržaj serije tvrdeći da narušava stoljetnu tradiciju i poimanje o značaju sultana Sulejmana.

Kako bilo, snimanje serije „Ranjena ljubav“ protječe bez ikakvih skandala, a uz nju se zasad vežu samo pozitivne reakcije milijuna gledatelja koje svaki tjedan željno iščekuju novi nastavak. I domaći gledatelji će težnju za omiljenim glumačkim parom utažiti već ovog ponedjeljka na RTL-u!

Serija „Ranjena ljubav“ u programu ide od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat!

Komentari