Toscana - Sapunice | Sapunice

Toscana

( Le tre rose di Eva )

Toscana

ZEMLJA PROIZVODNJE: Italija

GODINA PROIZVODNJE: 2012

PRODUKCIJA: Mediaset

BROJ EPIZODA: 24

REDATELJ: Raffaele Mertes

AUTOR: Michele Abatantuono

http://www.video.mediaset.it/programma/le_tre_rose_di_eva_2/archivio-video.shtml

Sadržaj serije

Toscana je serija o smrti uglednog vinara, Luche Monfortea i optužbi djevojke njegova sina Aurore za njegovo ubojstvo koji su uzdrmali život stanovnika mjesta Villalba.  Aurora je moderna junakinja koja se za svoju slobodu i neovisnost bori protiv onih koji su se urotili protiv nje i zatvorili je iza rešetaka.

Danas ima 26 godina i posjeduje neospornu ljepotu i hrabrost kakvu poznaju samo oni koji su iskusili bol i patnju. Svi je smatraju divljakušom koja nije u stanju kontrolirati svoj nagon. To je išlo u prilog onima koji su brže-bolje htjeli zaključiti istragu ubojstva Luce Monfortea bez ikakvih neugodnih posljedica. Međutim, Aurora odbija biti žrtvom i želi otkriti istinu koja će sprati ljagu s njezina imena. U njoj i dalje živi velika ljubav za Alessandra i potajno se nada da će ga vratiti.

U pozadini svega stoji nemilosrdna borba za dom, staro neprijateljstvo suprotstavljenih obitelji, urote, tajne, grijesi, braća koja se bore za ljubav jedne žene. Radnja je smještena u bogato toskansko vinogradarsko područje koje se samo naizgled čini savršenim. Ispod površine leži grijeh jedne žene Eve, Aurorine majke, koja je nestala odnoseći sa sobom istinu koja može objasniti sve.

 

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Aurora Taviani

Anna Safroncik

Aurora Taviani

Anna Safroncik ttt

Imala je samo 18 godina kad je optužena za ubojstvo oca svojeg dečka. Danas ima 26 godina i posjeduje neospornu ljepotu i hrabrost kakvu poznaju samo oni koji su iskusili bol i patnju. Svi je smatraju divljakušom koja nije u stanju kontrolirati svoj nagon. To je išlo u prilog onima koji su brže-bolje htjeli zaključiti istragu ubojstva Luce Monfortea bez ikakvih neugodnih posljedica. Međutim, Aurora odbija biti žrtvom i želi otkriti istinu koja će sprati ljagu s njezina imena. U njoj i dalje živi velika ljubav za Alessandra i potajno se nada da će ga vratiti.

Alessandro Monforte

Roberto Farnesi

Alessandro Monforte

Roberto Farnesi ttt

Očeva smrt stavila je na njega golem teret. Odlučio se odreći Aurore i ponovno izgraditi obiteljsko carstvo. Alessandro se protiv boli bori na način da oko sebe stvara prividno savršen svijet. Međutim, ni veza s drugom ženom ne može potisnuti ljubav koju osjeća prema Aurori. Taj se unutarnji konflikt budi kad je ponovno vidi nakon osam godina. Alessandro ne želi vjerovati da je Aurora nevina, a istodobno je želi.

Viktorija Larčenko

Viktorija Larčenko

Viktorija Larčenko

Viktorija Larcenko ttt

Viola je Ruggerova kći, i najbogatija nasljednica u Villalbi. Njezino vjenčanje s Alessandrom u sjeni je sumnje koju je u nju usadio njezin otac, da se Alessandro ženi njome samo zbog bogatstva. Međutim, Viola je odlučila postati njegovom ženom, unatoč uvjerenju da njegovo srce zauvijek pripada Aurori.

Edoardo Monforte

Luca Capuano

Edoardo Monforte

Luca Capuano ttt

Edoardo oduvijek traži poštovanje svog starijeg brata Alessandra, ali se istovremeno želi osloboditi iz njegovih ralja. Edoardo pati zbog Alessandrove dominantne ličnosti, koja je postala još izraženija nakon smrti oca. Pokušava se nametnuti, no svojim nepromišljenim djelima unosi napetost u obitelj.Uspoređivanje i natjecanje s bratom njegova je pokretačka sila.

Tessa Taviani

Giorgia Wurth

Tessa Taviani

Giorgia Wurth ttt

Ne bi se vratila u Primaluce, čak ni nakon puštanja njezine sestre iz zatvora, da ne namjerava zavesti najbogatijeg i najmoćnijeg čovjeka u Villalbi, Ruggera Cameranu. Tessa je naslijedila cinizam i okrutnost od svoje majke, kao i njezinu senzualnost. Njezin smisao za ironični humor odaje njezine pametne i dobro smišljene strategije kojima postiže svoje ciljeve. No Tessa gubi iz vida cilj i smisao za igru u kojoj joj nema ravne kad se zaljubi prvi put u životu, i to u čovjeka koji nema ni novčića.

Marzia Taviani

Karin Proia

Marzia Taviani

Karin Proia ttt

Ima karijeru zbog koje je izbivala iz Villalbe i obiteljske kuće, sve do izlaska njezine sestre Aurore iz zatvora. Marzia je našla utočište u poslu nakon majčina nestanka i sestrina suđenja. Vraća se u Villalbu zbog osjećaja krivnje da nije bila dobra starija sestra, premda zbog toga mora napustiti posao u gradu. Bez poslovnog odijela iza kojeg se uvijek skrivala, Marzia je ranjivija. Zaljubljuje se u problematičnog vojnog pilota Mattea, najmlađeg Monfortea, koji je zavodi neposredno prije odlaska na teren, nakon čega joj se počne udvarati policajac Mancini.

Eva Taviani

Barbara De Rossi

Eva Taviani

Barbara De Rossi ttt

Majka sestara Taviani i Ottavijina kći. Bila je ljubavnica Luche Monfortea koji je bio spreman ostaviti svoju obitelj zbog nje. Ubrzo nakon Luchine smrti ona nestaje i premda tijelo nikada nije nađeno, smatra se mrtvom. Sjećanje na Evu potpiruje sukob između sestara Taviani i njihove bake. Tessa, Marzia i Ottavia žele vjerovati da je mrtva jer su je u Villalbi svi doživljavali kao neodgovornu majku i problematičnu ženu koja je izazvala skandal. Međutim, Aurora vjeruje da je Eva još živa te da ih nije napustila svojom voljom, nego je bila primorana na to.

Ottavia Taviani

Paola Pitagora

Ottavia Taviani

Paola Pitagora ttt

Aurorina, Tessina i Marzijina baka te majka Eve Taviani. Ottavia s radošću dočekuje svoje unuke na imanju Primaluce, sretna što su joj se vratile nakon razdoblja otuđenosti. Međutim, ne može poduprijeti Aurorinu potragu za istinom, vjerujući da je vrijeme koje je prošlo zakopalo ono što nitko ne bi trebao ni znati. Neke tajne dovode u opasnost one koje im se približe.