Tree Hill - Sapunice | Sapunice

Tree Hill

( One Tree Hill )

One-Tree-Hill.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: SAD

GODINA PROIZVODNJE: 2003

PRODUKCIJA:

BROJ EPIZODA: 174

REDATELJ: Stuart Gillard

AUTOR: Mark Schwahn

http://

Sadržaj serije

Nakon što je ostavljen pred oltarom, Lucas Scott (Chad Michael Murray) odluči pružiti ljubavi drugu priliku te zaprosi ženu svojih snova. Njegova knjiga samo što nije objavljena, a on se mora naučiti snalaziti u ulozi supruga i pisca.

Peyton Sawyer (Hilarie Burton) upoznaje osobu koja je povezana s njezinom majkom. Dok se upušta u novi odnos, otkriva pojedinosti iz svoje prošlosti. Brooke Davis (Sophia Bush) objavljuje bolnu činjenicu dok se svađa s Victorijom (Daphne Zuniga) oko budućnosti tvrtke Clothes over Bros. Koliko će daleko Victoria otići i hoće li tvrtka opstati i usprkos zavadi između majke i kćeri? Nathan Scott (James Lafferty) i Haley James Scott (Bethany Joy Galeotti) uživaju u roditeljstvu sa svojim sinom Jamiejem (Jackson Brundage). Svatko od njih slijedi svoj san, on u košarci, a ona u glazbi. Hoće li to razdvojiti obitelj? Mouth (Lee Norris) donosi tešku odluku u vezi s poslovnom ponudom koja bi ga mogla udaljiti od Millicent (Lisa Goldstein) i života u Tree Hillu. Skills (Antwon Tanner) trenira košarkašku momčad Ravens, a Deb (Barbara Alyn Woods) postaje nova Jamieina “dadilja”. Skills i Deb moraju odlučiti jesu li spremni objaviti vezu ili okončati je. Dana (Paul Johansson) udari auto i život mu opet visi o koncu.

Naši junaci iz Tree Hilla prošli su dug put. Od Nathanova i Haleyna prvoga poljupca do njihova vjenčanja, Jamiena rođenja i Nathanova povratka na košarkaški teren, sve do Brookeina posvećivanja modnoj tvrtki i ljubavnoj vezi s Julianom. Od Mouthova pokušaja da opet osvoji Millie i Danova nastojanja da se umili svojoj obitelji.

U prošloj sezoni Brooke je poboljšala svoj odnos s majkom Victorijom, koja je ujedno i njezina partnerica u Clothes over Bro’su. Brooke je otvorila svoje srce Julianu i čak odletjela u Los Angeles da mu izjavi ljubav. No hoće li njihova ljubavna veza sretno završiti?

Nathan i Haley i dalje obožavaju svoga 7-godišnjega sina Jamieja, ali istovremeno slijede svoje snove. Nathan je nedavno potpisao ugovor s NBA klubom i to zahvaljujući svomu menadžeru Clayu dok će se Haley morati suočiti s nevoljama i s povratkom sestre.

Mouth je ponovno s Millie, radi kao voditelj sportskih vijesti i čini se da mu se opet sve posložilo u životu.

Dan Scott vraća se u Tree Hill kao nov čovjek. Napisao je priču o iskupljenju i postao milijunaš, a ima i vlastitu TV emisiju. No je li se on uistinu promijenio?

Ove sezone pojavljivat će se, uz stare likove kao što su Mia Catalano i Chase, i neki novi. Alex će postati novo lice najnovije Brookeine modne kolekcije, a Miranda Stone zagorčat će život Haley u Red Bedroom Recordsu.

Komentari

Glumci