Tri devetke: Natali i Hrvoje svojim jelom podsjetili Pažanina na avanturu po Tajlandu - Sapunice | Sapunice

Četvrtak 16. 3. 2017.

321kuhaj-27ep-79

Tri devetke: Natali i Hrvoje svojim jelom podsjetili Pažanina na avanturu po Tajlandu

Iako su čak dva para u srijedu navečer radila wok, samo je jedan osvojio istančane nepce žirija u showu ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’. Tin i Ana, pak, nisu bili te sreće jer su svojom umotvorinom od svinjskog odreska s čokoladom pobrali najlošije ocjene večeri, uključujući i jedinicu od Ivana Pažanina.

Zadatak je bio jednostavan – natjecatelji su trebali izabrati jednu od osam odabranih namirnica po kojoj će osmisliti jedno kreativno jelo. I dok se Tin malo zaletio s čokoladom, koju je žiriju ponudio uz svinjetinu i zbog toga dobio jezikovu juhu i vrlo loše ocjene, Natali i Hrvoje su samouvjereno izabrali kokosovo ulje. Namjera im je bila raditi wok, kojeg i inače pripremaju kod kuće. No, sigurno nisu ni slutili da će svojim jelom probuditi sjećanja na gastro putešvestije Ivana Pažanina.

321kuhaj-27ep-123

„Mene je vaše jelo podsjetilo na Tajland. Samo vaše je puno bolje. Napravili ste tu kompaktnost. Pohvalit ću manistru, upila je taman onoliko koliko treba. Povrće je hrskavo. Stvarno ste pazili na svaki detalj. Jako dobro!“, pohvalio je Pažanin Natali i Hrvoja i dao im, baš kao i Šipček i Žakline, devetku!

Martin i Kristijan su i treći dan zaredom dobili odlične ocjene. Ovaj su put oduševili žiri svojim okruglicama s mangom u kojima su „zadržali balans okusa i sve odlično termički obradili jer je meso bilo ispečeno i u sredini okruglice, a mango se nije raspao“. Žiri ih je nagradio s dvije devetke i jednom osmicom, taman dovoljno da dođu na vodeću poziciju na ljestvici ukupnih bodova.

321kuhaj-27ep-110

Večeras u četveroboj ulaze Sara i Anna, Aleksandra i Kristijan, Ozana i Katarina te Ana i Tin. Jedan od ova četiri para napustit će show ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’.

 

Komentari