Tri, dva, jedan – kuhaj!: Gosti dijelili mahom visoke ocjene - Sapunice | Sapunice

Petak 21. 4. 2017.

321kuhaj-48ep-130

Tri, dva, jedan – kuhaj!: Gosti dijelili mahom visoke ocjene

Žiri showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ bio je ponosan na natjecatelje koji su u četvrtak navečer prošli iznimno težak zadatak. Uspjeli su unutar 75 minuta pripremiti osamnaest različitih jela prema receptima članova žirija te za to dobiti vrlo visoke ocjene – od potpunih stranaca!

Šest parova kuhara amatera je u posljednjoj emitiranoj epizodi gastro showa RTL-a uspjelo oduševiti goste svojih malih, improviziranih restorana. Iako su bili oštri u komentarima njihovih delicija, koje su pripremili prema receptima Tomislava Špičeka, Ivana Pažanina i Žakline Troskot, ocjene su bile itekako visoke.

321kuhaj-48ep-132

U moru osmica, devetki i čak četiri desetke, potkrala se i pokoja šestica i sedmica. Njih su najviše dobile Sanja i Morena, koje su gostima ponudile Špičekov jelovnik:  grašak varivo s noklicama za predjelo, teleći medaljoni s pire krumpirom za glavno jelo te brzi cheesecake kao desert. Najbolje ocjene dobili su Kristijan i Martin, također za Špičekov jelovnik koji su činili ajngemahtec za predjelo, pileća prsa sa špekom i mlincima kao glavno jelo te kolač od jabuke i sira.

321kuhaj-48ep-128

„Ovo je bio interesantan dan. Čestitam vam svima, i jednom i drugom timu. Mi (op.a. članovi žirija) smo jako ponosni i zadovoljni kako ste lijepo priveli kraju ovaj dan. Sigurno vam nije bilo lako napraviti predjelo, glavno jelo i desert u tako malo vremena. A uz to, ovo su bili zahtjevni recepti i zahtjevna jela koja traže finesu, koja traže ozbiljnost, pa čak i znanje. Tako da sam strašno ponosan i sretan da ste zadatak svladali do kraja“, kazao je Pažanin na kraju epizode, a s njime su se složili i ostali članovi žirija.

Sljedeći tjedan natjecatelje očekuje novi krug eliminacija. Tko odlazi kući korak do finala? Doznat ćemo već u ponedjeljak, 24. travnja u novoj epizodi showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’.

321kuhaj-48ep-137

Komentari