Tri, dva, jedan – peci!: Razliveni lava kolač jednom će paru pokvariti ulaz u drugi krug finalne večeri - Sapunice | Sapunice

Četvrtak 22. 12. 2016.

321peci-9ep-3

Tri, dva, jedan – peci!: Razliveni lava kolač jednom će paru pokvariti ulaz u drugi krug finalne večeri

Put do titule najboljeg traže tri para – prijateljice i kolegice Marijana Šustić i Dubravka Kolarić, partneri Marijana Krajna i Tomislav Golić te prijatelji i cimeri Domagoj Turkalj i Jakov Brekalo! Samo jedan od njih će osvojiti titulu najboljeg hrvatskog slastičarsko-amaterskog para i nagradu od 50.000 kn u showu „Tri, dva, jedan – peci!“, koji je na programu večeras u 20:15 na RTL-u!

321peci-9ep-47

Nakon osam epizoda i preko 75 recepata za kolače i 25 recepata za torte, u završnicu slastičarsko-amaterskog showa ‘Tri, dva, jedan – peci!’ ušli su ponajbolji parovi. Svoje mjesto u finalu treće sezone zaslužili su partneri Marijana i Tomislav, prijateljice i kolegice Marijana i Dubravka te prijatelji i cimeri Domagoj i Jakov. Iako su u svojem nastupu imali i uspona i padova, svi parovi večeras će se morati pokazati u najboljem svjetlu, oduševiti žiri svojim umijećem u pripremi slastica, dekoriranja istih te stvoriti svojevrsnu priču oko svojih deserata.

321peci-9ep-57

U prvom krugu gošća žirija bit će najnagrađivanija hrvatska slastičarka Mirjana Špoljar. Natjecatelji će za pripremu toplog kolača od čokolade, poznatijeg kao lava kolač, imati 45 minuta. Iako ima svega pet sastojaka i njegova se priprema čini laganom, kandidati će imati pune ruke posla jer se kolač poslužuje topao, a njegova unutrašnjost mora biti tekuća. Međutim, drame nikad dosta na setu showa pa će tako dva para pred Mirjanu donijeti potpuno razliveni kolač, a jedan od njih će se morati oprostiti od daljnjeg natjecanja!

321peci-9ep-60

Preostala dva para će u drugom krugu dokazati da se u pet sati mogu napraviti čak dva komplicirana kolača i jedna vrlo zahtjevna torta na dva kata po receptu članica žirija, Tee Mamut i Žakline Troskot. S obzirom da ženske snage žirija nisu računale na kolegu TomislavaŠpičeka kod izrade svoje prve zajedničke kreacije, on će, zajedno s prijašnjim natjecateljima i obučen kao Djed Mraz, bodriti svoje favorite kod radnih jedinica!

Tko će osvojiti 50.000 kuna i titulu najboljeg amatersko-slastičarskog para Hrvatske? Doznajte večeras u finalu treće sezone showa  „Tri, dva, jedan – peci!“ – u 20:15 sati, samo na RTL-u!

321peci-9ep-17

Komentari