Tuđi život: Finale serije koja je osvojila gledatelje - Sapunice | Sapunice

Ponedjeljak 12. 6. 2017.

t-zivot11

Tuđi život: Finale serije koja je osvojila gledatelje

Uz zanimljive i intrigantne epizode posljednje sezone serije ‘Tuđi život’ u prosjeku je bilo gotovo 568 tisuća gledatelja te je serija ostvarila udjel u gledanosti od 36,6 posto. Ovoga petka, u velikoj završnici doznat ćemo kakav će završetak dobiti serija koja je svojom napetom radnjom i živopisnim likovima svakodnevno intrigirala gledatelje ispred malih ekrana.

t_zivot4

Kroz treću sezonu ‘Tuđeg života’ gledatelji su mogli pratiti neočekivani razvoj događaja koji su uslijedili nakon što je Džihan izgubio još jednu voljenu ženu, Ajše, te se odlučio pritajiti u gradiću na obali i prepustiti tvrtku Hazal i Ozanu. Džihana su Harunove i Mahidine spletke natjerale na povratak u Istanbul, gdje je bio prisiljen suočiti se s novonastalom situacijom u obitelji – Džansu se u tajnosti udala za Deniza, a zatim zatrudnjela i ubrzo izgubila dijete, što je uzrokovalo nove nedaće osobama koje su joj bile najveća podrška.

61346391-tudji-zivot-0304

U Dilarin i Harunov život nenadano je ušla Dilarina zavidna sestra Asuman koja je čvrsto odlučila zagorčati život vlastitoj sestri, i to uz pomoć Dilarine bivše najbolje prijateljice Džandan, a Hazal je pronašla ljubav u Damiru, opasnom čovjeku koji predstavlja veliku prijetnju za sve Gurpinare.

61373573-tudizivot-1206

Ozan je u međuvremenu saznao da mu je Harun biološki otac i, ne sluteći da ima posla s ubojicom vlastita oca, ušao je u suradnju s Damirom nauštrb Džihana.

t_zivot1

Nakon Hazalina pokušaja tajnog vjenčanja s Damirom, Dilara je upucala Damira, a Rahmi je pred policijom preuzeo krivnju. Damir čak i nakon ranjavanja odbija odustati od Hazal, pa se još jednom sukobljava s bijesnim Džihanom. U međuvremenu, Ozan napokon saznaje za Damirove spletke. Jedina osoba koja još mora doznati istinu o njemu je Hazal, no hoće li je to spriječiti da se zauvijek oprosti od čovjeka s kojim je bila spremna provesti život? Džansu odlazi na operaciju u Ameriku i njezino se zdravstveno stanje poboljšava, a sretan završetak smiješi se i Džihanu i Dilari, koji su kroz sve poteškoće koje su zajedno proživjeli tijekom proteklih mjeseci obnovili svoju ljubav. Iako će se u njihovoj kući vraćati mir, izvan njihova doma odvija se prava drama…

t_zivot3

 

Hoće li svi likovi doživjeti rasplet kojem su se nadali? Ne propustite doznati u velikoj završnici turske uspješnice ‘Tuđi život’, u petak, 16. lipnja, na Novoj TV!

Komentari