Tuđi život - Sapunice | Sapunice

Tuđi život

( Paramparça )

brokenpieces-image-2014

ZEMLJA PROIZVODNJE: Turska

GODINA PROIZVODNJE: 2014

PRODUKCIJA: Star TV

BROJ EPIZODA: 45+

REDATELJ:

AUTOR: Yıldız Tunç

http://www.paramparca.com.tr/

Sadržaj serije

Priča prati sudbinu Gulseren, skromne mlade žene koja je predana majka svojoj kćeri. Nakon velike tragedije koja ju je zadesila našla se u zabranjenom ljubavnom odnosu s Džihanom. Dižhan je pošten poslovni čovjek koji voli svoju kćer. Nažalost, Džihan je izgubio nadu da će jednog dana naći pravu ljubav o kakvoj je uvijek maštao. Njihove dvije kćeri, Hazal i Džansu, zabunom su zamijenjene još u rodilištu. Jednom kad bolna istina izađe na vidjelo, počet će prava zavrzlama.

Gulseren je siromašna, a Džihanova supruga Dilara potječe iz bogate obitelji. Prije petnaest godina njih su dvije rodile svoje kćeri u istoj bolnici. Njihova su prezimena slična pa je smetena medicinska sestra, zamijenivši dvije djevojčice, zauvijek promijenila njihovu sudbinu.

Jednoga dana Džihanova i Dilarina kći doživjela je tešku prometnu nesreću te liječnik od njih uzima uzorke DNK-a. Nevjerni suprug napustio je Gulseren i ostavio je da se sama brine o njihovoj kćeri Hazal.

Kako istina polako izlazi na vidjelo, između dviju obitelji nastaju problemi, s obzirom na to da su njihovi društveni i ekonomski statusi posve različiti. Ti problemi zbližit će Džihana i Gulseren. Između njih se ubrzo počinju razvijati osjećaji koje ne mogu obuzdati.

Džihanova supruga Dilara odlučila je da bi bilo najbolje da njihova biološka kći dođe živjeti k njoj i Džihanu kako bi mogla uživati u blagodatima njihova raskošnog života. Džihan misli da to ne bi bilo u redu prema Gulseren koja je odgojila njihovu biološku kćer. Dok Džihan i Gulseren pokušavaju naći najbolje rješenje, između njih dvoje razvije se ljubavni odnos.

Može li pogreška biti najbolje što im se dogodilo?

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Cihan Gürpınar

Erkan Petekkaya

Cihan Gürpınar

Erkan-Petekkaya

Gülseren-Guzel Sönmez Gülpinar

Nurgul Yesilcay

Gülseren-Guzel Sönmez Gülpinar

Nurgül-Yeşilçay

Alper Tek

Cemal Hunal

Alper Tek

Cemal-Hünal

Dilara Gürpınar

Ebru Özkan

Dilara Gürpınar

Ebru-Özkan

Harun

baris-falay

Solmaz Tek

Güneş Emir

Solmaz Tek

Güneş-Emir

Özkan Gülpınar

Tolga Tekin

Özkan Gülpınar

Tolga-Tekin

Keriman Akçatepe

Nursel Köse

Keriman Akçatepe

Nursel Köse