Tvoja sam sudbina - Sapunice | Sapunice

Tvoja sam sudbina

( Main teri parchhain hoon )

Tvoja-sam-sudbina-najava-1.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: Indija

GODINA PROIZVODNJE: 2008

PRODUKCIJA: NDTV Group

BROJ EPIZODA: 106

REDATELJ:

AUTOR: Rajshri Productions

http://www.imagine.tv/shows/index.php?id=84

Sadržaj serije

Tvoja sam sudbina je priča o Anćal i Đaji, dvije potpune neznanke, koje se susretnu na autobusnoj postaji u mjestu Pune. Obje putuju na različita odredišta. Anćal putuje u Mumbai kako bi zatražila studentsku vizu za SAD, a Đaja odlazi k roditeljima u Mumbai nakon mnogo godina. Nakon što Đaja sazna da Anćalin autobus kasni, shvati da bi mogla zakasniti na avion za SAD, te joj zbog toga prepusti svoju autobusnu kartu. U tome trenutku nisu ni svjesne da ne mijenjaju samo autobusne karte, već i svoje sudbine. Anćal dobiva vizu za SAD, no autobus u kojem je Đaja s Anćalinom kartom, strada u prometnoj nesreći i Đaja pogine.

Ne znajući za tragediju, Anćal se sprema otputovati u SAD, a Đajina obitelj oplakuje njezinu smrt. Đajin otac Ramakant krivi njezinog supruga Siddhartha i njegovu obitelj jer se nije dobro brinuo o njegovoj kćeri. Njih se dvoje vjenčalo bez njegova dopuštenja i zbog toga nikada nije prihvatio ni oprostio to  Siddharthu. Obitelj odluči da neće reći Đajinoj djeci da je majka poginula jer najmlađe dijete ima srčanu manu, te možda ne bi moglo podnijeti tragičnu smrt. Anćal u zračnoj luci sazna za Đajinu smrt netom prije odlaska u SAD i počne sebe kriviti za to.

Najstariji Đajin i Siddharthin sin, Ajuš, ugleda osmrtnicu svoje majke u novinama koje je kupila zločesta strina Ćanćal i sazna istinu, no odluči šutjeti o tome. Vidi kako strina Ćanćal i baka Lalita loše postupaju prema njegovoj braći i sestrama i djeca pobjegnu od kuće kako bi otišla u bakinu kuću u Mumbaiju.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Jaya

Lata-Sabharwal-t.jpg

Jaya je 32-godišnja kućanica i majka. U potpunosti je posvećena svojoj obitelji, koja joj je sve na svijetu. Ona je osjećajna osoba, čija je najveća vrlina njezina jednostavnost. U obitelji se suočava s problemima, koje joj zadaju svakrva i ljubomorna šogorica. Drži se tradicije i sve bitke pobjeđuje svojom strpljivošću.

Aanchal

Megha-Gupta-t.jpg

Aanchal je djevojka s modernim pogledom na svijet.  Ambiciozna je osoba i njezina karijera joj je od najvećeg značaja. No ne sluteći, njezin život kreće u potpuno drugom smjeru od planiranog. Ona je iskrena osoba sa visokim moralnim vrijednostima i vjeruje u tradiciju i običaje. Anchal je vrlo vezana za obitelj i izuzetno sentimentalna mlada žena

Siddharth

Sameer-Dharmadhikari-t.jpg

Siddharth je Jayin suprug. On je odgovorna osoba i iskren čovjek. Pjesnik je u duši, ali ne pokazuje svoje pjesničke sposobnosti. Jaya je ljubav njegovog života, s kojom ima idealan brak.

Dheeraj

Abeer Goswami

Dheeraj

Abeer-Goswami-t.jpg

Dheeraj je Siddharthov mlađi polubrat, no Siddharth i Dheeraj poštuju se i vole kao prava braća. On je duhovit i veseo te ambiciozan mladić. Poštuje Siddhartha i Jayu te jako voli njihovu djecu.    

Lailta

Kiran Bhargava

Lailta

Kiran-Bhargava-t

Lailta Devi je Harimanova druga žena i Dheerajeva majka. Ona je sebična i egoistična osoba i djeca ju previše ne vole.  Dobro se slaže sa Chanchal (Dheerajevom suprugom) i vrlo je materijalistička. Smatra da je žrtvovala sebe kako bi odgojila Siddhartha. Radi veliku razliku između dvoje polubraće.  

Manu

Rajat Wats

Manu

Rajat-Wats-t

Manu je Aanchalin rođak. On je tipičan tinedžer koji je bezbrižan i sretan. Dobar je prijatelj sa Aanchal, koju tretira kao pravu sestru.

Ramakant

Uday Tikekar

Ramakant

Uday-Tikekar-t

Ramakant je Jayin otac. Bogat je i profinjen čovjek, autoritet u obitelji. Siddhartha nije prihvatio kao svog zeta te ga se svi u obitelji boje zbog njegove strogoće.

Hariman Tyagi

Pramthesh Mehta

Hariman Tyagi

Pramthesh-Mehta-t.jpg

Hariman Tyagi je Siddharthov i Dheerajev otac. Umirovljeni je učitelj, glava obitelji, no nema previše autoriteta i ovlasti unutar obitelji. Često je u svađi sa Lailtom zbog njezinog ponašanja prema Siddharthu, Jayi i unucima, no nije uspješan u namjeri da promjeni svoju ženu. Voli unuke i Jayu, koju podupire u svemu.