U plamenu - Sapunice | Sapunice

U plamenu

( Alev Alev )

u-plamenu

ZEMLJA PROIZVODNJE: Turska

GODINA PROIZVODNJE: 2020

PRODUKCIJA: Show TV

BROJ EPIZODA: 56

REDATELJ: Ahmet Katıksız, Ufuk Hakan Eren i Özgür Sevimli

AUTOR:

https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/alev-alev/2754

Sadržaj serije

Radnja serije “U plamenu” zasniva se na istinitom događaju, požaru koji je buknuo na Bazar de la Charité u Parizu, u svibnju 1897. godine, te promijenio mnoge sudbine.

Iako bazirana na događaju od prije više od 30 godina, serija „U plamenu“ (Alev Alev) na izvrstan je način obradila još uvijek goruću temu u društvu s kojom se u koštac uhvatila talentirana glumačka postava predvođena glumicom Demet Evgar. Ona je u seriji utjelovila odvažnu Džemre. O posebnosti serije „U plamenu“ je rekla: ”Serija „U plamenu“ bila je vrlo poučna za mene. S tim sam projektom otvorila neka svoja skroz druga vrata. ‘I sama Demet u brojnim intervjuima progovara o položaju žena kako u Turskoj, tako i u svijetu, pa je ova uloga kao stvorena za nju.”
U seriji će gledatelji pratiti i talentiranu Dilan Čiček Deniz koja je utjelovila bogatašicu Ruju. Potpuno suprotno od lika kojeg glumi, Dilan je za život zarađivala od rane mladosti, od kad se sa 13 godina javila u modnu agenciju te postala hostesa. Mladu glumicu Hazar Eguclu koja ističe kako vjeruje da gluma zahtijeva vojničku disciplinu, gledat ćemo u ulozi Čiček.
Tu su i zapažene snažne muške uloge. Uvjerljivog Džihangira Džehajna gledat ćemo kao hrabrog Omera kojeg život nije mazio. „Omer kojega glumim podsjeća na Džihangira nakon što je nešto postigao. Nije impulzivan, dobar je. Od nekih stvari ne odustaje, ne skreće na krivi put kako bi riješio svoje probleme. Ima i loših strana, no iako je gorak, nije truo. Zbog toga mi je blizak“, riječi su kojima je opisao svoj lik u seriji.

U seriji „U plamenu“ gledatelji će pratiti kako Džemre s kćeri pokušava pobjeći iz nasilnog braka. Ruja se u svom lijepom, privilegiranom životu nikada prije nije suočila s gorkom istinom, a sada je više ne može izbjeći, dok će Čiček, koja bi mogla izgubiti svoj identitet i ljepotu, pokušavati iznova započeti sretan život. Ove tri žene veoma različitih osobnosti i priča susreću se tijekom požara. Nakon što se plamen ugasi, ništa više neće biti isto. Njihovi putovi završavaju u stvarnom svijetu gdje kreću iznova, tragaju za pravom ljubavi i upoznaju sve aspekte života, i dobre i loše. Za to vrijeme, destruktivni i zlobni Čelebi, bogati, karizmatični i privilegirani čovjek koji djeluje uzorno, dašće im za vratom.

Komentari

Glumci

Cemre Akınsel

Demet Evgar

Cemre Akınsel

u-plamenu-33-1024x683

Čelebijeva supruga, Rujina sestrična i Gunešina majka. Odrasla je u obitelji Jildirimlar. Psihički i fizički zlostavlja je Čelebi za kojeg se udala iz ljubavi, ali ne može dokazati zlostavljanje. Želi pobjeći s kćeri Guneš i ne želi se pokoriti Čelebiju. Spremna je na sve kako bi ostvarila svoj san.

Çiçek Görgülü

Hazar Ergüçlü

Çiçek Görgülü

u-plamenu-2-1024x683

Pomoćnica u Rujinoj kući i Rujina najbolja prijateljica. Čiček se trebala udati za vozača Alija, ali njezin se život nakon požara zauvijek mijenja.

Rüya Yıldırımlar Atayci

Dilan Çiçek Deniz

Rüya Yıldırımlar Atayci

untitled-1

Jedina kći u obitelji Jildirimlar, Džemrina sestrična. Odrasla je kao privilegirana princeza, a nakon požara je došlo vrijeme da se napokon suoči sa stvarnošću.

Tomris Üstünoğlu

Zuhal Olcay

Tomris Üstünoğlu

u-plamenu_2-2-1024x576

Šimalina majka, Atlasova baka. Cijenjena i uspješna liječnica. Posvetila je život Šimalinoj i Atlasovoj sreći. Njezine odluke mnogima će zauvijek promijeniti život.

Ozan Akınsel

Berkay Ateş

Ozan Akınsel

u-plamenu-16-1024x683

On je idealistički novinar četvrti Jedikule i najbolji Omerov prijatelj. Ozan je hrabar i pravedan. Daje sve od sebe da bude glas žena koje su žrtve nasilja. Bit će Džemrina najveća potpora.

Çelebi Kayabeyli

Cem Bender

Çelebi Kayabeyli

u-plamenu-18-1024x683

Džemrin suprug i Gunešin otac. Jedan je od najcjenjenijih poslovnih ljudi u zemlji i bivši gradonačelnik. Čelebi je voljen i poštovan, no krije svoju tajnu stranu. Manipulacijama prikriva da psihički i fizički zlostavlja Džemre, a svi mu vjeruju.