U rukama mafije - Sapunice | Sapunice

U rukama mafije

( The Mob Doctor )

U-rukama-mafije-1

ZEMLJA PROIZVODNJE: Amerika

GODINA PROIZVODNJE: 2012

PRODUKCIJA: FOX, Sony Pictures Television

BROJ EPIZODA: 13

REDATELJ:

AUTOR: Josh Berman i Rob Wright

http://www.fox.com

Sadržaj serije

Iako poznata kao izvrsna mlada liječnica u čikaškoj bolnici, dr. Grace Devlin (Jordana Spiro) ima mračnu tajnu.

Budući da je odrasla u opasnoj četvrti Chicaga, Grace i njezina obitelj dobro poznaju način na koji organizirani kriminal kontrolira četvrt. Stoga, kad se njezin brat Nate (Jesse Lee Soffer) zamjeri mafiji zbog neplaćenih kockarskih dugova, Grace potajno ponudi svoje medicinske usluge mafijaškom šefu Paulu Morettiju (Michael Rapaport) u zamjenu za bratov život. Kad se svjedok Ralph Severino (Donald A. Schroeder) razboli noć prije zakazanog svjedočenja protiv Morettija, on postane Gracein pacijent. Moretti sazna da je Severino hospitaliziran i naredi Grace da se pobrine da Severino ne preživi operaciju. Situaciju dodatno komplicira činjenica da Grace liječi Constantinea Alexandera (William Forsythe), Morettijeva prethodnika i mafijaškog šefa nedavno puštenog iz zatvora koji se želi vratiti na vrh.

Grace se istovremeno mora nositi i sa znatiželjnom majkom Daniellom (Wendy Makkena) i dečkom dr. Brettom Robinsonom (Zach Gilford), od kojih pokušava sakriti da vodi dvostruki život i pomaže kriminalcima. Moretti ubrzo iznenada nestane, pa Constantine Alexander iskoristi priliku i pokuša preuzeti njegov udio u poslu s aparatima za poker. Međutim, on u pomoć zove Grace, koja se nikako ne bi smjela zamjeriti Morettiju i pomoći njegovom najljućem suparniku. U suprotnome, život njezina brata Natea mogao bi biti u opasnosti.

Kako će završiti ova opasna igra? Hoće li Grace uspješno sakriti činjenicu da pomaže mafiji od majke, dečka i kolega u vrhunskoj čikaškoj bolnici i tako spasiti bratov život, ali i vlastiti ugled?

Serija je snimljena prema knjizi Rona Felbera ‘Il Dottore: The Double Life of a Mafia Doctor’.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

dr. Grace Devlin

Jordana Spiro

dr. Grace Devlin

Jordana Spiro ttttt

Constantine Alexander

William Forsythe

Constantine Alexander

William Forsythe ttttt

Leoni Franco

James Carpinello

Leoni Franco

James Carpinello ttttt

dr. Brett Robinson

Zach Gilford

dr. Brett Robinson

Zach Gilford ttttt

dr. Stafford White

Željko Ivanek

dr. Stafford White

Zeljko Ivanek ttttt