Ukradeni život - Sapunice | Sapunice

Ukradeni život

( Kayip )

ukradeni-zivot

ZEMLJA PROIZVODNJE: Turska

GODINA PROIZVODNJE: 2013

PRODUKCIJA: Kanal D

BROJ EPIZODA:

REDATELJ: Zeynep Günay Tan

AUTOR:

https://www.kanald.com.tr/kayip

Sadržaj serije

U seriji Ukradeni život, Kemal, njegova žena Lejla i njihova djeca Kerem i Jasemin imaju život na kojem bi im svatko mogao pozavidjeti. Imaju uspješan obiteljski posao, prekrasnu kuću i djeluju kao savršena obitelj koja ima sve… No, ta prekrasna obiteljska slika uništena je u samo jednoj noći. Jedne noći Kerema, voljenog sina Lejle Sarman Ozdemir i Kemala Ozdemira, iz obiteljskog doma odvode dvojica policajaca. Lejla je potresena tim vijestima, no tu je još šokantnija istina koja će se tek otkriti. U noći kada Kerema odvedu, poruka: „Ne uplićite policiju ili će vaš sin umrijeti!“ koja stiže na Lejlin mobitel otkriva da su suočeni s nevjerojatnim događajima.

Nesretni roditelji koji se ne mogu obratiti policiji, uz pomoć svog obiteljskog odvjetnika Metina angažiraju bivšeg policajca Mehmeta da im pomogne pronaći sina. Čim upozna obitelj, Mehmet shvati da je slučaj veći i kompliciraniji nego što se čini. Je li to plan osvete vezan uz mračnu prošlost, tajne, laži i pogreške članova obitelji ili je Kerem otet za otkupninu? Događaji će donijeti samo više pitanja, a ne odgovore koje Mehmet traži.

Slučaj koji je počeo kao jednostavan slučaj nestale osobe počinje se komplicirati. Ubojstva, prljave igre i zapanjujuće intrige dio su slagalice. S jedne strane tu su oteto dijete i odmetnici koji su ga oteli, a s druge ubojstva, druge nestale osobe i nevidljivi „neprijatelj“. Za Mehmeta su svi u i oko obitelji potencijalni sumnjivci. Svi osim Lejle koja strašno pati zbog gubitka sina. Kemal, djetetov otac, njegov djed Feridun, posluga u kući, lijepa i privlačna asistentica i obiteljska prijateljica Ozlem, odvjetnik tvrtke Metin… Je li nevidljivi „neprijatelj“ osoba koja stoji iza svih tih planova, razlog koji stoji iza sve te boli, netko od tih ljudi ili netko puno dalje?

Keremova tajanstvena otmica dubinski će potresti odnose u obitelji i prisiliti sve da otkriju svoje tajne. Činjenica da za Mehmeta taj slučaj postaje osobna stvar i da se Kemal počinje zbližavati s Ozlem raskinut će obiteljske veze i otkriti skrivene istine jednu po jednu. Međutim, Kemal nije jedini zainteresiran za Ozlem. Iz dana u dan Mehmet, koji se sve češće i češće mora koordinirati s Ozlem zbog Keremova slučaja, otkriva da njegovi osjećaji nisu neuzvraćena ljubav. No, je li ta ljubav prava ili je samo alat koji nešto skriva? Kakve će posljedice ta ljubav imati i kamo će ih odvesti? Falko je glava tog slučaja, no tko je prava snaga i tko vuče konce?

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Mehmet Katrancı

Mete Horozoğlu

Mehmet Katrancı

mehmet-mete-horozoglu

Bivši policijski službenik, radio je u odjelu za nestalu djecu. Nakon nekoga je vremena dao ostavku i trenutno za život zarađuje kao odvjetnik. U slučaj nestaloga Kerema uključuje se zbog poveće svote novca koju će dobiti. Nakon što ispita članove obitelji, Mehmet postaje svjestan da je suočen s kompleksnom situacijom.

Özlem Albayrak

Aslı Enver

Özlem Albayrak

asli-enver

Lijepa i privlačna Kemalova asistentica te Lejlina najbolja prijateljica koja krije veliku tajnu. Misteriozna obiteljska prijateljica vrlo je neobična osoba koja predstavlja remetilački faktor za obitelj Ozdemir. Njezini oštri pogledi na prisne zagrljaje Kemala i Lejle otkrivaju njezine planove.

Kemal Özdemir

Kaan Tasaner

Kemal Özdemir

kaan

Kemal je otac otetoga Kerema, a nenadan događaj predstavlja potpunu prekretnicu za njegov život. Preko noći će se potresti odnosi u obitelji koji će prisiliti sve da otkriju svoje tajne. Kemal se tako počinje zbližavati s Ozlem. Međutim, nije jedini zainteresiran za Ozlem jer mu na putu stoji upravo Mehmet. Velik šok u životu mu predstavlja zadatak koji su otmičari stavili pred njega – mora odrediti cijenu sinova života.

Leyla Şarman Özdemir

Dolunay Soysert

Leyla Şarman Özdemir

dolunay-soysert

Kemalova žena, idiličnu sliku života u obitelji koja ima sve prekinula je jedna noć u kojoj je Lejla potresena strašnim nestankom djeteta. Ona je žena koja strašno pati zbog gubitka voljenoga sina, a mora se naviknuti na život koji je stavio obilje stresnih situacija pred nju.

Faik Şaşmaz

İlker Kaleli

Faik Şaşmaz

ilker-kaleli

Murat Şarman

Kürşat Alnıaçık

Murat Şarman

kursat-alniacik

Hasan Deliorman

Menderes Samancılar

Hasan Deliorman

menderes-samancilar

Bekir Çimen

Ferit Kaya

Bekir Çimen

ferit-kaya