Upoznajte novu detektivku koja će uspješno rješavati svaku novu zagonetku - Sapunice | Sapunice

Subota 8. 7. 2017.

smrt-u-taju-josphine-jobert-aba7a7428e364416f64569fae6e2efb3_view_article_new

Upoznajte novu detektivku koja će uspješno rješavati svaku novu zagonetku

Iako su na početku uvidjeli kako su potpuno različitog karaktera, Humphrey i Florence uspjeli su ‘pronaći zajednički jezik’ i postali su sjajni partneri u rješavanju zločina na otoku Saint – Marie.

Parižanka Joséphine Jobert odmalena je sanjala kako će postati glumica, stoga se kao djevojčica voljela šminkati i oponašati velike glumice. Kada je odrasla, u vrlo kratkom roku je ostvarila glumačku karijeru, a u tome joj je uvelike pomogla i njezina uloga u seriji „Smrt u raju“, u kojoj je utjelovila Humphreyevu partnericu 27-godišnju DS Florence Cassel. Osim što je dobra detektivka, dobra je prijateljica i šarmantna s nestašnim smislom za humor, a sve su to ženske kvalitete, koje je najviše volio narednik Humphrey.

U stvarnom životu, Josephine ima 32 godine, a svoj privatni život, rado dijeli s obožavateljima na omiljenoj društvenoj mreži – Instagram profilu. Glumica jako voli putovati te svaku pauzu od snimanja serije „Smrt u raju“ iskoristi za dodatno istraživanje otoka ili uživanje na plaži. Iako Josephine ne voli pričati o svom privatnom životu, svojim vjernim obožavateljima redovito pokazuje gdje se nalazi i uživa.

Francusku ljepoticu Josephine Jobert pratite i dalje u seriji „Smrt u raju“, koja je na rasporedu od ponedjeljka do četvrtka u 22:50 sati, na RTL-u!

Komentari