Uvijek je sunčano u Philadelphiji - Sapunice | Sapunice

Uvijek je sunčano u Philadelphiji

( It's always sunny in Philadelphia )

Uvijek_je_suncano_u_Philadelphiji.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: SAD

GODINA PROIZVODNJE: 2005

PRODUKCIJA:

BROJ EPIZODA: 84

REDATELJ:

AUTOR: Rob McElhenney

http://

Sadržaj serije

U humorističnoj seriji Uvijek je sunčano u Philadelphiji gledamo Charlieja (Charlie Day), Franka (Danny DeVito), Dennisa (Glenn Howerton), Sweet Dee (Kaitlin Olson) i Maca (Rob McElhenney), četvero besposličara koji vode vlastiti pub Paddy’s u Philadelphiji. Zbog neprestanog kovanja planova za uspjeh, ali ne baš i tako uzornih, često nastradaju. Ali čini se da nikada ne nauče iz svojih pogrešaka.

U novim epizodama američke humoristične serije “Uvijek je sunčano u Philadelphiji” pratit ćemo nove pustolovine Charlieja, Maca, Dennisa, Slatke Dee i Franka, petero zgubidana, koji vode pub Paddy’s u Philadelphiji. Neprestano spletkarenje i moralno teško iskupljivi potezi vode ih u želji za uspjehom. Iako često nadrapaju, nikako da nauče lekciju iz vlastitih pogrešaka. Ti egocentrični vlasnici irskog puba Paddy’s u Philadelphiji ničega se neće libiti kako bi poboljšali svoje živote, ma koliko njihovi postupci bili vrijedni prijekora.

Možda ćete pomislili da su se u prošloj sezoni zbog propalog mjuzikla i gotovo bliskog susreta sa smrću opametili. Ali razmislite još jedanput.

Stavite pojaseve jer ćete s ekipom ići na putovanje. Pišite bilješke kada Dennis bude izlagao svoju metodu zavođenja. Od hrvanja za vojnike koji se vraćaju iz rata, preko potpore svjetskoj ekonomiji, pa sve do ušuljavanja na državno prvenstvo u bejzbolu, ni u ovoj sezoni vlasnicima puba neće nedostajati spletki.

A to je tek vrh ledene sante u kojoj ima oplodnje u epruveti, fetiša na odjeću, interventnih akcija, natjecanja u ispijanju alkohola, spojeva putem interneta i hrpetine mačaka. Ah, da. Jesmo li spomenuli i Zelenoga? U petoj sezoni serije svi će pronaći nešto za sebe.

Seriju Uvijek je sunčano u Philadelphiji osmislili su Rob McElhenney i njegovi izvršni producenti Charlie Day i Glenn Howerton. Michael Rotenberg i Nick Frenkel također su bili angažirani kao izvršni producenti.

Serija je 2011. osvojila Satellite Awards kao najbolja serija u kategoriji humoristične serije ili mjuzikla.

Komentari

Glumci