Valeria - Sapunice | Sapunice

Valeria

valeria_najava_001.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: Venezuela

GODINA PROIZVODNJE: 2008

PRODUKCIJA: Venevision Productions

BROJ EPIZODA: 174

REDATELJ: Maria Eugenia Perera i Tito Rojas

AUTOR: Alberto Gomez

http://www.venevisioninternational.com

Sadržaj serije

Valeria Hidalgo je plemenita mlada žena puna nade i snova. Valeria uskoro očekuje svoju diplomu iz prava, a tijekom studiranja radi i kao šminkerica. Želja joj je diplomirati što prije kako bi mogla pomoći majci i svojim bližnjima da imaju bolji život. Majka joj je bolesna, ima sestru i brata koji joj nimalo nisu od pomoći, te neodgovornog i nemarnog oca.

Unatoč neodoljivom osmijehu koji krasi njeno lice, Valeria nije sretna. Strašan incident koji se dogodio u njenoj prošlosti muči je i danas, a u njega je upletena i moćna obitelj Riquelme.

Obitelj Riquelme posjeduje jednu od najutjecajnijih i najcjenjenijih odvjetničkih tvrtki u Miamiju. Ondje Leopoldo radi sa svojim ocem. Sudbina spaja Valeriju i Leopolda te se oni zaljubljuju na prvi pogled. Na dan kada se upoznaju, Valeria dolazi u Leopoldovu tvrtku u kojoj se održava kostimirana zabava našminkati njegove majku i sestru. Ugledavši Leopolda, za tu priliku odjevenog u uniformu batlera, Valeria pomisli da je dio osoblja, a on ju ostavlja u tom uvjerenju. Proći će neko vrijeme da Valeria shvati kako je osoba u koju se zaljubila na prvi pogled zapravo najstariji sin moćnog odvjetnika i milijunaša Riquelmesa.

U Leopoldovim rukama Valeria je, izgleda, spremna zaboraviti svoju prošlost. Leopold je zaprosi, no njihovu sreću ugrozit će dolazak Leopoldovog brata Juana Ignacija. Naime, upravo je Juan Ignacio čovjek koji je okrutno naštetio Valerijinom životu prije mnogo godina. Otkriće da je njena prošlost, koju bi ona pod svaku cijenu željela zauvijek zaboraviti, usko povezana s obitelji Riquelme narušit će njenu sreću s Leopoldom.

Osim toga u njihovim životima se pojavljuje i zla Miroslava Montemar koja će poduzeti sve kako bi prisvojila Leopolda. Ona će brojnim poniženjima navesti Valeriju da posumnja u njegove iskrene osjećaje spram nje.

Leo i Valerija postaju metom neprestanih zlih postupaka niza ljudi koji su im se iznenada upleli u život. Još jedan brutalan događaj utjecat će na živote mnogih. Leopoldo će biti optužen za zločin koji nije počinio, a Valeria, sada i sama utjecajna odvjetnica, unatoč svojoj ljubavi spram Leopolda, vidi priliku za osvetom obitelji Riquelme.

Njihova sudbina past će pod utjecaj mržnje i izdaje i čini se da ni najjača ljubav ne može nadvladati bolne događaje iz prošlosti koji su ih razdvojili. Hoće li ipak jednog dana uspjeti pronaći zajedničku sreću?

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Valeria Hidalgo

Alejandra Lazcano

Valeria Hidalgo

Alejandra_Lazcano_t

Valeria Hidalgo je plemenita mlada žena puna nade i snova. Valeria uskoro očekuje svoju diplomu iz prava, a tijekom studiranja radi i kao šminkerica. Želja joj je diplomirati što prije kako bi mogla pomoći majci i svojim bližnjima da imaju bolji život. Majka joj je bolesna, ima sestru i brata koji joj nimalo nisu od pomoći, te neodgovornog i nemarnog oca. Unatoč neodoljivom osmijehu koji krasi njeno lice, Valeria nije sretna. Strašan incident koji se dogodio u njenoj prošlosti muči je i danas, a u njega je upletena i moćna obitelj Riquelme.

Leopoldo Riquelme

Jorge Reyes

Leopoldo Riquelme

Jorge_Reyes_t

Obitelj Riquelme posjeduje jednu od najutjecajnijih i najcjenjenijih odvjetničkih tvrtki u Miamiju. Ondje Leopoldo radi sa svojim ocem. U Leopoldovim rukama Valeria je, izgleda, spremna zaboraviti svoju prošlost. Leopold je zaprosi, no njihovu sreću ugrozit će dolazak Leopoldovog brata Juana Ignacija.

Miroslava Montemar

Carolina Tejera

Miroslava Montemar

Carolina_Tejera_t

Zla Miroslava Montemar koja će poduzeti sve kako bi prisvojila Leopolda. Ona će brojnim poniženjima navesti Valeriju da posumnja u njegove iskrene osjećaje spram nje.

Juan Ignacio Riquelme

Carlos Caballero

Juan Ignacio Riquelme

Carlos_Caballero_t

Leopoldov brat je čovjek koji je okrutno naštetio Valerijinom životu prije mnogo godina. Otkriće da je njena prošlost, koju bi ona pod svaku cijenu željela zauvijek zaboraviti, usko povezana s obitelji Riquelme narušit će njenu sreću s Leopoldom.