Vendetta - Sapunice | Sapunice

Vendetta

( Un amore e una vendetta )

Vendetta-1

ZEMLJA PROIZVODNJE: Italija

GODINA PROIZVODNJE: 2011

PRODUKCIJA: Canale 5

BROJ EPIZODA: 18

REDATELJ:

AUTOR: Alexandre Dumas

http://www.video.mediaset.it/programma/un_amore_e_una_vendetta/un-amore-e-una-vendetta.html

Sadržaj serije

Vendetta je nova talijanska dramska serija vrhunske produkcije o modernom grofu Monte Cristu. Inspirirana čuvenim romanom Alexandra Dumasa nastala je i ova priča o ukradenom životu, izdaji, tajnama, ljubavi i osveti koju donosi  serija koju je na talijanskom Canale 5 u prosjeku pratilo čak  4.4 milijuna ljudi. U seriji u ulozi Laure pojavljuje se bivša miss Italije Anna Valle.

Živi na jahti, uvijek se odijeva u crno, svira glasovir i vozi moćni motor. Lorenzo Berman (Alessandro Preziosi) misteriozni je i fascinantni neznanac koji kao da se niotkuda stvorio. Predstavio se Lauri (Anna Valle) na dan njezina vjenčanja s Marcom (Lorenzo Flaherty), koje će morati biti odgođeno. Razlog je pronalazak trupla žene na plaži. Laurin susret s Lorenzom muči je baš kao i činjenica da je truplo bilo odjeveno u vjenčanicu i da je s truplom pronađena i bajka.

Tko je Lorenzo Berman? Zašto privlači Lauru osjećajem da se znaju otprije? Pustolovina, misterij, ljubav i osveta glavne su teme nove uzbudljive serije.

Šesnaest napetih epizoda koje se vrte oko glamuroznog svijeta vila iz snova, jahta, društvenih događanja i konferencija za medije. Riječ je o pozlaćenoj površini koja skriva svijet zločina i egocentričnosti, a ti ljudi ne prezaju ni pred čime da zataškaju neugodne istine.

Ovaj romantični triler zasnovan na klasičnom Dumasovu romanu „Grof Monte Cristo“ koji je Mediavivere prilagodio suvremenom dobu. Pun je zapleta koji otkrivaju mračnu prošlost koju svi žele zaboraviti. No jedan muškarac mora poravnati račune jednom zauvijek… Ljubav i osveta će ga voditi ka cilju.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Laura Castellani

Anna Valle

Laura Castellani

Anna Valle ttt

Lorenzo Bermann / Andrea Damonte

Alessandro Preziosi

Lorenzo Bermann / Andrea Damonte

Alessandro Preziosi ttt

Marco Damiani

Lorenzo Flaherty

Marco Damiani

Lorenzo Flaherty ttt

Paolo Bianchi

Giovanni Guidelli

Paolo Bianchi

Giovanni Guidelli ttt

Luca Calligaris

Paolo Seganti

Luca Calligaris

Paolo-Seganti-ttt