VIDEO: Sheldon Cooper dobiva vlastitu seriju "Young Sheldon" - Sapunice | Sapunice

Četvrtak 3. 8. 2017.

young-sheldon-e50a896f096c219c50a0cd51c4de4a15_view_article_new

VIDEO: Sheldon Cooper dobiva vlastitu seriju “Young Sheldon”

Tvorci popularne američke serije ‘Teorija velikog praska’ odlučili su se snimiti seriju o djetinjstvu ekscentričnog štrebera.

‘Young Sheldon’ ime je nove CBS-ove humoristične serije koja se radi po uzoru na najzanimljivijeg lika iz popularne ‘Teorije velikog praska’ – Sheldonu Cooperu. Naime, serija prati radnju u kojoj poznati štreber ima tek 9 godina te živi sa svojim roditeljima u Teksasu gdje pohađa školu. Uloga malenog genija pripala je američkom dječjem glumac Iainu Armitageu koji je prošli mjesec navršio 9 godina.

1294af2f6a9b8fcf8a3f98c304b814b0

Jim Parsons, poznatiji kao Sheldon, pohvalio je mladog talentiranog glumca i smatra da će Iain vjerno prikazati njegov lik u djetinjstvu. Parsons već 10 godina sudjeluje u snimanju ‘Teorije velikog praska’ te je izjavio kako jedva čeka vidjeti novu seriju koju je zapravo izgradio njegov lik – Sheldon.

Chuck Lorre i Steven Molaro, tvorci serije, također su veoma uzbuđeni oko izlaska njihove nove serije te se nadaju da će ‘Young Sheldon’ biti još jedna uspješnica. Premijera nove serije očekuje se krajem rujna ove godine, jednako kao i nova jedanaesta sezona popularne ‘Teorije velikog praska’.

Šašavi Sheldon i njegova štreberska ekipa do tada vas nasmijavaju na kanalu RTL 2, od ponedjeljka do petka od 22 sata!

Komentari