Vikinzi | Vikings - 2. sezona / 01. epizoda - BROTHER'S WAR - Sapunice | Sapunice

Vikinzi | Vikings – 2. sezona / 01. epizoda – BROTHER’S WAR

Sadržaj epizode

2.
sezona
1.
epizoda

Započinje druga sezona uzbudljive serije Vikinzi koja donosi dosad neispričanu priču o legendarnom svijetu tih moćnih sjevernjaka, najžešćih ratnika svoga doba. Bili su na zlu glasu kao bešćutni barbari, no prava je slika mnogo kompleksnija, složenija i snažnija nego što se može zaključiti iz reputacije koja ih prati.
Glavni je lik serije Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel), neobičan i odlučan čovjek kojemu je cilj uvijek rušiti granice i otkrivati nove svjetove. Druga sezona donosi krize vjere i moći, te krize u vezama. Brat ustaje protiv brata. Prijatelji postaju neprijatelji i sklapaju se neočekivana savezništva iz težnje za moći. Ragnarova nevjera prijeti krahom braku s Lagerthom i dovodi do razdora između njega i njegova voljenog sina. Planovi se kuju, dugovi naplaćuju, a krv se lije pod budnim okom bogova.

Ragnar i vojska kralja Horika odlaze u bitku protiv jarla Borga. Rollon staje na Borgovu stranu pa se bitka pretvara u sukob braće. Pobjednik može biti samo jedan. U međuvremenu, princeza Aslaug dolazi u Kattegat s iznenađenjem koje će staviti Ragnara u težak položaj.

Nema aktualnih epizoda

Sve epizode