Vjeruj mi - Sapunice | Sapunice

Vjeruj mi

( Trust me )

TRUST_ME_01.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: SAD

GODINA PROIZVODNJE: 2009

PRODUKCIJA:

BROJ EPIZODA: 13

REDATELJ:

AUTOR:

http://

Sadržaj serije

Erica McCormacka (iz serije Will i Grace) i Toma Cavanagha (iz serije Ed) gledat ćemo u novoj, britkoj i duhovitoj američkoj seriji Trust Me, o dvojici najboljih prijatelja koji rade kao kreativni dvojac u vodećoj čikaškoj marketinškoj agenciji.

U seriji, koju scenaristički i producentski potpisuje ekipa serije Završni udarac (The Closer), pojavljuju se i Monica Potter (iz serije Bostonsko pravo), Sarah Clarke (iz serije 24), Mike Damus (iz serije Izgubljeni u velegradu – Lost in Yonkers), Geoffrey Arend (iz filma Garden State) i Griffin Dunne (iz serije Zakon i red: Zločinačke nakane).

Serija Trust Me smještena je u turbulentni svijet oglašavanja, a u njezinom središtu su Mason (McCormack) i Conner (Cavanagh), dvojica marketinških stručnjaka čije je čvrsto kreativno partnerstvo bilo godinama itekako od koristi tvrtki Rothman Green & Mohr (RGM). Mason je kreativni direktor, odgovoran, obiteljski čovjek oženjen prelijepom Erin (Clarke) s kojom ima dvoje djece i beskrajno je odan brendovima koje pomaže prodati. Za razliku od njega, njegov partner Conner je neoženjeni, impulzivni copywriter koji se može koncentrirati koliko i tinejdžer. Njihov jin-jangovski odnos dolazi na kušnju kada Masona imenuju kreativnim direktorom i on postaje Connerov šef. Serija prati promjenjivi odnos prijatelja koji bolje funkcioniraju zajedno nego odvojeno.

U njihovom kreativnom timu je i Sarah Krajicek-Hunter (Potter), nagrađivana copywriterica i nova agencijska akvizicija koja svojom snažnom osobnosti nehotice iritira mnoge. Hector Culligan (Arend) i Tom Fuller (Damus) čine mlađi kreativni tim i puni su nekonvencionalnih ideja koje se katkada baš i ne sviđaju njihovom novom šefu.

Svima je njima nadređen Tony Mink (Dunne), čovjek koji izgara za posao, no čini se da je neprestano u strahu za svoj posao, odnosno boji se da su mu dani u poslu kojim dominiraju mladi ljudi odbrojeni. U seriji pratimo nezaboravne likove dok nastoje izići na kraj s agencijskom politikom, sukobima, povrijeđenim taštinama, profesionalnom zavišću i nerealnim zahtjevima klijenata.

Tvorci serije su Hunt Baldwin i John Coveney (Završni udarac), a izvršni producenti su Greet Shephard (Završni udarac, The D.A.), Michael M. Robin (Završni udarac, The D.A. i Njujorški plavci) te Baldwin i Coveney.

Komentari

Glumci