Voli me zauvijek - Sapunice | Sapunice

Voli me zauvijek

( A que no me dejas )

voli-me-zauvijek-1

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 2015

PRODUKCIJA: Televisa

BROJ EPIZODA: 142

REDATELJ:

AUTOR: Liliana Abud i Eric Vonn

http://television.televisa.com/telenovelas/a-que-no-me-dejas/

Sadržaj serije

Paulina je kći Gonzala Murata, bogatoga hotelijera. Otac ne prihvaća njezinu vezu s Adriánom jer ga smatra nedovoljno dobrim za njihov društveni status. S druge pak strane, Adriánova sestra Julieta pokušava upravljati bratovim životom i ne prihvaća njegovu vezu s Paulinom. Ne želi da se Adrián oženi kćeri očevog ubojice.

Sve to ugrožava Paulinin i Adriánov odnos i njihov budući brak. Činjenica je da Julieta govori istinu. Gonzalo je doista u prošlosti prevario njezinog oca, ali on to nikada neće priznati jer sada uživa u ugledu i imidžu besprijekornoga čovjeka, no daleko je on od savršene osobe.

Unatoč svemu, Adrián i Paulina štite svoju vezu, a pomaže im Camilo koji je oduvijek zaljubljen u Paulinu, ali u želji da ona bude sretna, odluči im pomoći. Na dan vjenčanja, Julieta uspije nabaviti dokument koji dokazuje da je Gonzalo počinio prijevaru za koju ga ona optužuje. Ona prisili Paulinu da odustane od udaje za Adriána kako joj ne bi oca poslala u zatvor. Paulina kaže Adriánu da ga ne voli toliko da bi se zbog njega svega odrekla. Shrvani Adrián odlazi u London.

Paulina vene od tuge, ali utjehu nalazi u malenome Mauriciju, siročetu gluhome od rođenja, o kojemu se brine kao o svome djetetu. Kada otkrije da je trudna, Paulina odluči otići u London u potragu za Adriánom, ali ondje je uvjere da on već ima drugu. Ona prešuti svoju trudnoću i pristane na brak s Camilom koji će poslije dati svoje prezime njezinoj djevojčici, malenoj Valentini. No Paulininu opet dočeka tužna sudbina jer Camilo stradava u nesreći.

Nakon nekoga vremena, Adrián sazna da je Valentina njegova kći i da je Paulina sama. Vraća se u Meksiko s čvrstom željom da je potraži i oženi se s njom, ali na dan njihova vjenčanja pojavi se Julieta i puca u Paulinu i Adriána.

Godine prolaze, Valentina je sada lijepa djevojka, a Mauricio postaje njezin najbolji prijatelj. Od djetinjstva je zaljubljen u nju, ali Valentina ga ne doživljava kao muškarca nego kao svoga brata. Ona vjeruje da se njezina prava ljubav krije iza bloga u kojem joj netko piše s puno osjećaja. Jednoga dana ona otkrije da je to Mauricio. U tome trenutku Valentina shvaća da je oduvijek voljela Mauricija.

Valentinina i Mauriciova sreća je ugrožena jer Julieta ne želi da Paulinina kći bude sretna. Spremna je na sve samo da ih razdvoji, čak i na to da ponovi zločin iz prošlosti…

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Paulina Murat / Valentina Olmedo

Camila Sodi

Paulina Murat / Valentina Olmedo

camila-sodi

Adrián Olmedo

Osvaldo Benavides

Adrián Olmedo

osvaldo-benavides

Inés Murat

leticia-calderon

Nuria Murat

Laura Carmine

Nuria Murat

laura-carmine

Gonzalo Murat

Arturo Peniche

Gonzalo Murat

arturo-peniche

Alfonso Fonseca

Alfredo Adame

Alfonso Fonseca

alfredo-adame

Raquel Fonseca

Cecilia Gabriela

Raquel Fonseca

cecilia-gabriela

Julieta Olmedo

Alejandra Barros

Julieta Olmedo

alejandra-barros

Camilo Fonseca

Alfonso Dosal

Camilo Fonseca

alfonso-dosal

Angélica

erika-buenfil

Osvaldo

cesar-evora