Vrtlog života - Sapunice | Sapunice

Vrtlog života

( Lo que la vida me robó )

Vrtlog-zivota

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 2014

PRODUKCIJA: Televisa

BROJ EPIZODA: 197

REDATELJ:

AUTOR: Angelli Nesma Medina

http://www.televisa.com/telenovelas/lo-que-la-vida-me-robo/

Sadržaj serije

Monserrat je privlačna situirana mlada žena i živi ugodnim životom. Ipak pod neprestanom je paskom svoje majke Graciele kojoj je samo stalo do privida koji ostavlja pred drugima i neće dopustiti da se njezin društveni status promijeni bez obzira na sve.

Roditeljima iza leđa Montserrat održava vezu s Joséom Luisom, mornaričkim časnikom, i ne želi se udati za Sebastiána de Icazu kojega joj majka praktički nameće jer bi majci odgovarao kao zet. José Luis zna da ga Montserratina obitelj neće nikada prihvatiti jer pred njime nije blistava budućnost kakvu bi ponudio Montserrat. Alejandro radi na susjednom ranču.

Tek na umoru Benjamín Almonte, okrutni, moćni i bogati čovjek, otkriva mu da je on zapravo njegov sin. Alejandro nije sretan tom viješću, ali život mu na put dovede Montserrat u koju se odmah zaljubi. Monserrat raskida zaruke sa Sebastiánom, a Gracielu to razgnjevi jer je njoj taj brak mogao biti rješenje za financijske probleme. Graciela pokušava naći drugoga bogatog muža za kćer i tada dozna za Alejandra, nasljednika Benjamína koji joj se čini savršenim ženikom za Montserrat.

U svome očaju i tuzi da će postati siromašna, Graciela moli Alejandra financijsku pomoć. On pristane pomoći obitelji Mendoza samo ako mu Graciela dopusti da se udvara njezinoj kćeri. Graciela ne razmišlja dugo i odmah pristane. Obeća mu da Montserrat nikada neće doznati za njihovu nagodbu. Graciela i Montserratin brat Dimitrio otkriju da ona ljubuje s običnim mornaričkim časnikom i uzmu si za zadatak da ih razdvoje kako bi otklonili opasnost da veza Montserrat i Alejandra ne uspije. Vrlo brzo uspijevaju u svome naumu i Montserrat promijeni mišljenje o Joséu Luisu nakon što on biva optužen za zločin koji zapravo nije počinio. Situacija se zakomplicira kada Graciela otkrije da Montserrat ne želi biti s Alejandrom pa kćeri mora otkriti istinu o njihovoj financijskoj situaciji. Unatoč svojim principima, zbog spoznaje da će jedino tako pomoći obitelji i spasiti je od bankrota, Montserrat pristaje na udaju za Alejandra.

Nakon njezina pristanka, José Luis se ponovno pojavljuje i govori joj istinu o tome što se zapravo dogodilo te joj se kune da je istinski voli. No prekasno je. Ona se već udala za Alejandra Almontea. Protiv svoje volje Montserrat se seli na Alejandrov ranč. Njihov je brak pravi pakao od samoga početka jer ne postoji međusobno povjerenje, ali malo-pomalo Montserrat počinje voljeti Alejandra.

U svome bijegu od policije José Luis dolazi na Alejandrov ranč kako bi radio kao predradnik, ali pod tuđim identitetom. Među njima dvojicom odmah se rodi prijateljstvo jer obojica dijele jednake vrijednosti. Ova je situacija neugodna za Montserrat i ona ne želi reći mužu istinu o njegovu novom zaposleniku jer se boji da bi je Alejandro mogao napustiti, a ona se baš počela zaljubljivati u njega.

Monserrat, Alejandro i José Luis moraju nadići bezbroj zapreka koje im sudbina postavlja na put ne bi li vratili ono što im je život u prošlosti oduzeo: ljubav i priliku da budu sretni. Montserrat će morati donijeti konačnu odluku i prepustiti se srcu kao jedinom svom savjetniku.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Montserrat Mendoza Giacinti de Almonte

Angelique Boyer

Montserrat Mendoza Giacinti de Almonte

Angelique-Boyerttttt

Mlada djevojka dobra srca. Toliko je velikodušna da je spremna žrtvovati sebe za dobrobit svoje obitelji. Kada se silno zaljubi u muškarca, odluči se pobuniti protiv majke koja je toliko lukava da uvijek uspije manipulirati njome. Graciela je toliko pritišće da se Montserrat pristaje udati za muškarca kojega mrzi. Sve što doživljava u životu ojačat će njezin karakter dok ne nauči sama donositi odluke i braniti ono što najviše voli.

Alejandro Almonte Dominguez

Sebastian Rulli

Alejandro Almonte Dominguez

Sebastian-Rulli-ttt

Pametan mladić zlatnoga srca. Snažna karaktera i fer kada donosi odluke. Ne dopušta da ga iskorištavaju i odbacuje nepravdu, osobito kada je riječ o seljacima. Život mu se radikalno promijeni kada mu poslodavac Benjamín Almonte na umoru prizna da je njegov otac. Njegova čistoća, ljubaznost i pravednost bit će njegovo najbolje oružje kako bi osvojio Montserratino srce i kako bi nadvladao sve zapreke koje će mu se naći pritom na putu.

José Luis Álvarez / Antonio Olivares

Luis Roberto Guzmán

José Luis Álvarez / Antonio Olivares

Luis-Roberto-Guzman-ttt

Mornarički časnik. Dolazi iz nižeg staleža, ali je pošten i marljiv. Strastven je i nagao. Spreman je na sve u ime ljubavi. Montserrat je žena njegova života i kada otkrije da se morala udati za nekoga koga mrzi, otići će na njezin ranč po ženu za koju je čvrsto uvjeren da pripada samo njemu. Mnoge će ga okolnosti sputavati i unatoč želji da odvede Montserrat sa sobom, José Luis će ustanoviti da je njezina ljubav prema njemu nestala.

Graciela Giacinti de Mendoza / Gaudencia Jiménez

Daniela Castro

Graciela Giacinti de Mendoza / Gaudencia Jiménez

Daniela-Castro-ttt

Vrlo licemjerna žena dvostrukih mjerila. Čini se odanom obitelji, a zapravo je podla osoba prepuna ambicije i pohlepe. Vrlo je ponosna time što pripada najuglednijoj obitelji u Agua Azulu te smatra da je vrlo važno održati ugled obitelji čistim. Unatoč tome, ona ima tajnu koju godinama skriva. Nekada je bila ljubavnica Benjamína Almontea. Manipulira članovima svoje obitelji kao šahovskim figurama samo da bi postigla svoje ciljeve. Za novac je spremna prodati i vlastitu kćer Alejandru Almonteu, kopiletu svoga pokojnog ljubavnika Benjamína, bez obzira na predrasude.

María Zamudio

Grettell Valdez

María Zamudio

Grettell-Valdez-ttt

Siromašna, ali umišljena seoska djevojka. Strastvena je i hirovita. Kako bi postigla svoj cilj, spremna je kovati spletke, lagati i izdati. Opsesivno je zaljubljena u Alejandra kojega je upoznala u djetinjstvu, ali on je smatra samo prijateljicom. María mrzi Montserrat koja u njoj budi samo negativne osjećaje i María će je pokušati odvojiti od njezina muža. Ogorčena je, neodana i spletkarica. Neumjerena ljubav prema Alejandru zaslijepila ju je i ne dopušta joj da vidi da je prava ljubav u njezinoj blizini i da je to Víctor, Alejandrov najbolji prijatelj kojega ona neprestano ignorira.

Lauro Mendoza

Rogelio Guerra

Lauro Mendoza

Rogelio-Guerra-ttt

Umirovljeni mornarički admiral vrlo izražene osobnosti. Čini se da je opak, a zapravo je u sebi slabić. Ima dvoje djece sa svojom suprugom Gracielom: Montserrat i Dimitrija. Srčani je bolesnik te zbog sve težeg imovinskog stanja, njegova žena neprestano manipulira njime jer joj je postao laka meta. Dopustio je da se njegova kći Montserrat uda za Alejandra Almontea vjerujući da je ona zaljubljena u njega.

Dimitrio Mendoza

Osvaldo Bonavides

Dimitrio Mendoza

Osvaldo-Bonavides-tttt

Laurov i Gracielin mlađi sin. Nezreo je i neodgovoran. Majka mu je uvijek sve omogućavala pa je naučio da bez mnogo truda dobije što želi. Poput svoje majke, spreman je odraditi mnoštvo opačina ne bi li došao do lakog novca. Zato s Gracielom kuje planove kako bi joj pomogao da ostvari sve svoje ciljeve. Dimitrio je toliko sebičan da i ne mari za to što ugrožava sestrinu sreću ne bi li se domogao onoga što želi.

Rosario Dominguez

Ana Bertha Espin

Rosario Dominguez

Ana-Bertha-Espín-tttt

Siromašna i dobronamjerna seljanka. Kao mladu djevojku silovao je Benjamín Almonte te je rodila Alejandra kojega je ostavila na skrb ocu Anselmu jer je nju Benjamín uspio strpati u zatvor na 30 godina. Kad je puste na slobodu, Rosario se boji da će je sin Alejandro odbaciti, posebice sad kad je bogat i oženjen. Ona se zato obraća svećeniku da joj nađe posao na ranču kako bi mogla biti blizu sinu. Svojim jakim karakterom štiti sina i njegovu ženu od svih intriga koje im drugi kuju i zbog kojih ne mogu ostvariti sreću.

Padre Anselmo

Eric Del Castillo

Padre Anselmo

Eric-Del-Castillo-ttttt

Plemenit, pametan i dobronamjeran svećenik. Odan je Bogu, diskretan i čuva sve tajne koje dozna, ali uvijek se trudi da sve dobije sretan završetak. Odgojio je Alejandra kad su ga odvojili od majke i kada ga je njegov otac zemljoposjednik Benjamín Almonte odbio priznati. Tako je lijepo odgojio Alejandra da ga je otac na umoru priznao i proglasio svojim nasljednikom. Otac Anselmo je velika Alejandrova potpora dok pokušava biti sretan sa svojom voljenom.

Juventino Zamudio

Alberto Estrella

Juventino Zamudio

Alberto-Estrella-tttt

Zloban čovjek i neumjereno ambiciozan. Srce mu je ispunjeno zavisti i frustracijama koje mu izjedaju srce i zbog kojih je spreman izdati, spletkariti, pa i ubiti ne bi li postigao svoj cilj. Ne može podnijeti da je Alejandro, koji je također bio radnik, sin njegova poslodavca i da je naslijedio poslodavčev imetak. To samo pojačava njegovu ogorčenost i on pokušava sabotirati Alejandra kako bi mu se osvetio, ne znajući da će ga to odvesti do nesretnog kraja.

Pedro Medina

Sergio Sendel

Pedro Medina

Sergio-Sendel-ttt