Vučna služba Miami: Nova reality serija od 28. travnja na Doma TV-u - Sapunice | Sapunice

Utorak 18. 4. 2017.

vucna-sluzba-miami01

Vučna služba Miami: Nova reality serija od 28. travnja na Doma TV-u

Doma TV premijerno na male ekrane donosi novu reality seriju ‘Vučna služba Miami’ autora poznatog televizijskog producenta Simona Fieldsa i planetarno popularne pop-pjevačice Jennifer Lopez!

Serija prati obiteljsku vučnu službu „Tremont Towing“ u živopisnom Miami South Beachu, gdje se svakodnevno tulumari i luduje. Pogledajte u kakve će nevjerojatne situacije upasti obitelj Tremont zapljenjujući vozila od nerijetko ekscentričnih, ali i ljutitih vlasnika.

‘Vučna služba Miami’ je reality serija koja prati „Tremont Towing“, obiteljsku tvrtku smještenu u prelijepom i raskošnom okruženju Miami South Beacha. U ovome gradu svaki su dan proljetni praznici i svake godine osam milijuna ljudi dolazi ovamo tulumariti, igrati se i iskusiti ludorije. U čemu je problem? Nema ni približno dovoljno parkirnih mjesta za sve koji dođu. Izvan radnog vremena tim Tremont je obitelj, ali tijekom radnog vremena novac je najvažnije mjerilo. Uz mnoštvo sukoba, urnebesnih susreta i niz nepredvidivih situacija, u ‘Vučnoj službi Miami’ zaista nikad nije dosadno.

U prvoj sezoni gledatelji će imati priliku upoznati obitelj Tremont i njihove svakodnevne aktivnosti vezane uz rad u obiteljskoj tvrtci. Pogledajte što će se dogoditi kad zapljena reperova nabrijanog auta dovede do brze potjere, zašto će zapljena glisera pokrenuti oružani sukob na vodi, ali i kakve će posljedice imati odvlačenje nepropisno parkiranog automobila usred seta na snimanju glazbenog spota. Osoblje „Tremont Towinga“ morat će se nositi s mnogim bijesnim vlasnicima vozila koja će odvući, uključujući agresivnog hrvača i borca u kavezima, a istovremeno će morati dati sve od sebe da u svakom trenutku budu uspješniji od suparničkih vučnih službi Miami South Beacha.

Novu reality seriju ‘Vučna služba Miami’ ne propustite pratiti od 28. travnja na Doma TV-u!

Komentari